Erzurum Haber Girişi : 22 Aralık 2014 14:51

Mavi kartaneleri ile izci selamı

Mavi kartaneleri ile izci selamı
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında yürütülen Mavi Kartaneleri Projesinde yer alan etkinliklerde başarılı olan öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
Erzurumajans-Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında yürütülen Mavi Kartaneleri Projesinde yer alan etkinliklerde başarılı olan öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Ödül Törenine Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak,Emniyet Müdürü Kamil Karabörk,Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı,İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil,veliler ve öğrenciler katıldı.

Tören öncesinde Mavi Kartaneleri projesi ile ilgili bilgi veren Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Senem Çınarbaş, Erzurum'da birçok okulda yürüttükleri proje kapsamında ÇEVRE konusunu hedeflediklerini, öğrencilerin sorumluluk alma duygusunun artırılması, grup çalışması ve çok yönlü düşünebilme yeteneğinin geliştirilmesinin sağlanması yönünde, resim ,kompozisyon satranç, buz hokeyi, izcilik gibi birçok branşta yeteneklerini sergileme fırsatını bulduklarını söyledi.

Yapılan ödül töreninde Mavi Kartaneleri projesinde birçok branşta başarılı olarak dereceye giren öğrenciler değişik hediyelerle ödüllendirildi.

ÇEVRE konulu kompozisyon ve resim dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak verdi.

Tören sonunda düzenlenen sergiyi de gezen Vali Altıparmak ailelerle sohbet ederek çocukların projesi öncesi ve sonrası durumları hakkında bilgiler aldı.İzci çadırında öğrencilerle sohbet eden Vali Altıparmak onlarla izci selamı vermeyi de unutmadı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.