Spor Haber Girişi : 25 Haziran 2015 19:11

Mavi kartaneleri yaz okulu

Mavi kartaneleri yaz okulu
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Mavi Kartaneleri Projesinde kapsamında çocuklara yönelik yaz okulu başlatıldı.
Erzurumajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Mavi Kartaneleri Projesinde kapsamında çocuklara yönelik yaz okulu başlatıldı.

Konuyla ilgili emniyetten yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Çocuklarımızın eğitim ve öğretim yılı içerisindeki yorgunluklarını atmak, eğlendirerek öğretmek, hem de kendilerine faydalı zaman geçirebilmeleri sağlamak için Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi spor kompleksinde, Tabu- Jenga adlı zeka oyunları, satranç ve kitap okuma etkinlikleri birlikte geleneksel çocuk oyunları olan mendil kapmaca, tombik, yakan top vs. gibi çeşitli oyunların oynatıldığı yaz okulu projesi başlatılmıştır. Bu projeye değişik okullardan üye 80 öğrenci ile birlikte sayısı her geçen gün artarak devam eden gönüllü çocuklarımızda faydalandırılmaktadır."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.