Erzurum Haber Girişi : 13 Eylül 2014 23:13

Meclis üyeleri belediye hizmetlerini inceledi

Meclis üyeleri belediye hizmetlerini inceledi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Meclis Üyeleri, belediye hizmetlerini yerinde inceledi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Meclis Üyeleri, belediye hizmetlerini yerinde inceledi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fevzi Polat ve AK Parti Grup Başkan Vekili Hüseyin Koçan'ın da katıldığı inceleme gezisinde, 6 ayda yapılan çalışmalar, projeler ve belediye hizmetleri yetkililer tarafından anlatıldı. Fen İşleri Müdürü Tuncay Atasever, meclis üyelerine modern kentsel tasarımla çehresi değişen caddeleri de gezdirdi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fevzi Polat, geziyle ilgili gazetecilere yaptığı değerlendirmede, Erzurum'un Başkan Mehmet Sekmen ile birlikte modern bir hüviyete kavuştuğunu söyledi. Polat, "Sayın Başkanımız ve tecrübeli ekibi sayesinde şehrimiz hızlı bir büyüme kat etti. Sadece belediye hizmetlerinde değil iktisadi bakımdan da önemli gelişmelerin yaşandığı bir dönemden geçiyoruz. İnşallah Başkanımızın yüksek öngörüsü ve tecrübesiyle Erzurum'a yeni istihdam alanları ve yatırımlar kazandırılacak" dedi.

Bu arada meclis üyeleri, Büyükşehir'in yatırımlarından biri olan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ni de gezerek Spor Şube Müdürü Muzaffer Şahin'den bilgi aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.