Bölge Haber Girişi : 07 Şubat 2011 01:36

Meksika'nın Unıversıade elçisi!..

Meksika'nın Unıversıade elçisi!..
Paris Üniversitesi'nde master öğrencisi olan Meksikalı Adrian Alvarado, Erzurum'da düzenlenen Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nda tek başına temsil etti.

Erzurum Ajans-Paris Üniversitesi’nde master öğrencisi olan Meksikalı Adrian Alvarado, Erzurum’da düzenlenen Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nda tek başına temsil etti.

Erzurum’dan önce Avusturya’nın Insburg ve Çin’in Harbin kentlerinde yapılan Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’na da katıldığını söyleyen, Paris Üniversitesi Sosyal ve Spor Araştırmaları Master öğrencisi olan Adrian Alvarado, aynı zamanda FISU organizasyonları üzerine araştırmalar yapıyor. Erzurum’daki organizasyon içinde herkesin çok içten olduğunu ve yaşanan bütün problemleri çözmek için anında müdahale ettiklerini belirtti.

“ACI ÇEKMEDİĞİM GÜN ÖLÜ GÜNDÜR”

Yaptığı antrenman sonrası ayağına soğuk uygulayan sporcuya sakatlık durumunun sorulması üzerine, 2002 yılında Olimpiyat Şampiyonu olan Rus sporcu Alexei Yagudin’in “Artistik patende acı çekmediğim gün, ölü bir gündür” sözüyle cevap vererek sakatlığının hiç bir zaman piste çıkmasına engel olmadığını söyledi.

Erzurum’un tarihi bir kent olduğunu bildiğini ama gezemediğini belirten Meksikalı sporcu, organizasyondan sonra çok merak ettiği İstanbul’a giderek gezmek istediğini de sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.