Erzurum Haber Girişi : 01 Nisan 2015 19:32

Memur-sen'den sert tepki

Memur-sen'den sert tepki
Memur Sen İl Temsilcisi Abdullah Duman, teröristlerce şehit edilen Mehmet Selim Kiraz'a yapılan silahlı saldırıyı kınadıklarını söyledi.
Erzurumajans-Memur Sen İl Temsilcisi Abdullah Duman, teröristlerce şehit edilen Mehmet Selim Kiraz'a yapılan silahlı saldırıyı kınadıklarını söyledi.

Teröristlerce; önce rehin alınan, ardından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'a Memur-Sen ailesi olarak Allah'tan rahmet; ailesi, yargı dünyası ve milletimize başsağlığı dileyen Abdullah Duman, "Eli kanlı terör örgütünün bu saldırısını şiddetle lanetliyor, terörün her türlüsü ile etkin şekilde mücadele edilmesi gerektiğinin bir kez daha altını çiziyoruz. Türkiye'de ne zaman bir şeyler yolunda gitmeye başlasa görülüyor ki kalleş planlar ve kalleş eller devreye giriyor. Özellikle genel seçimler öncesinde ülkemizde sosyal ve siyasal alanlarda kargaşa çıkarmaya çabalamak ve buna yönelik hain saldırıların gerçekleştirilmesi nasıl büyük bir oyunun içine çekilmek istendiğimizi açıkça gösteriyor." Dedi.

"Ülkemizde barış, kardeşlik ve huzur ortamının güçlendiği bir dönemde, taşeron terör örgütü hain eylemleriyle kalleş yüzünü ve taşeron kimliğini bir kez daha göstermiştir. Bu hain saldırı kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır" diyen Memur Sen İl Temsilcisi Abdullah Duman, "Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir. Büyük Memur-Sen ailesi olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir.

Bir takım kesimlerin de bu menfur olayı sözde haklı gerekçelerle meşru göstermeye çalışması hiçbir şekilde kabul edilemez. Bu terör eylemini fırsat bilerek ülkemizde kaos oluşturmak ve bundan faydalanmak isteyenlere ise milletimizin feraseti sayesinde asla imkan verilmeyecektir. Ülkemizin birlik ve dirliğine kastederek kirli hesaplar peşinde koşanların iğrenç oyunları inanıyoruz ki aziz milletimizin sağduyusuyla bozulacaktır. Zaman; birlik ve beraberlik zamanıdır." Diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.