Siyaset Haber Girişi : 22 Eylül 2014 15:30

Merkez Parti Genel Başkanı Karslı Erzurum'a geliyor

Merkez Parti Genel Başkanı Karslı Erzurum'a geliyor
Teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Merkez Parti'de, Erzurum İl Başkanlığı da 27 Eylül 2014 Cumartesi günü açılacak.
Erzurumajans-Teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Merkez Parti'de, Erzurum İl Başkanlığı da 27 Eylül 2014 Cumartesi günü açılacak.

Erzurum İl Başkanlığı açılışını Genel Başkan Prof.Dr. Abdurrahim Karslı yapacak ve açılışa Genel Sekreter Yaşar Yazıcıoğlu ve Genel Başkan Yardımcıları da katılacak. Saraybosna Caddesi Altun Alem Sitesi No:5 Yakudiye/Erzurum adresinde hizmete girecek olan İl Başkanlığının açılış töreni 11.00'de başlayacak.

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Mustafa Yıkıcı açılışa tüm Erzurumluların davetli olduğunu belirterek, "Bizim için çok heyecan verici bir açılış. Merkez Parti ile birlikte siyaset Erzurum'da yeniden başlayacak. Açılış öncesi ve sonrası çeşitli etkinliklerimiz olacak. 28 Eylül Pazar günü ise saat 13.00'de sayın Genel Başkanımız sayın Prof.Dr. Abdurrahim Karslı, Doğu Anadolu Kongre Merkezi İbrahim Hakkı Fen Lisesi karşısı Yenişehir/Erzurum adresinde bir konferans verecek. Tüm Erzurumlu hemşehrilerimizi etkinliklerimize bekliyoruz" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • .. 01 Ocak 1970 02:00

    Rabbim utandırmasın..

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Yorumunuz