Siyaset Haber Girişi : 30 Ağustos 2015 15:32

Merkez Parti İl Başkanı Erkem'den Zafer Bayramı mesajı

Merkez Parti İl Başkanı Erkem'den Zafer Bayramı mesajı
Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ayhan Erkem, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Erzurumajans-Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ayhan Erkem, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Erkem mesajında şu ifadelere yer verdi:

"30 Ağustos Zafer Bayramı ,kahraman Türk ordusunun ve tarih sahnesinden silinmek istenen Türk milletinin varoluş mücadelesinin en güzel örneklerinden biridir. Milletimizin başarılarla dolu kutlu yürüyüşünde en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramını büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. Unutmamalıyız ki Misak-ı Milli hedefinin gerçekleştirilmesine yol açan bu zaferle, Türkiye Cumhuriyeti'nin de temelleri atılmıştır.

Bizlere düşen görev, bütün imkansızlıklara, bütün yokluklara rağmen her türlü zorlukları aşarak ecdadımızın kurduğu cumhuriyetimize ve kazanımlarına hassasiyetle sahip çıkmak, ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımak olmalıdır. Son zamanlarda yapılan hain terör saldırılarıyla Ülkenin kardeşlik, birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanlar asla emellerine ulaşamayacaktır.

Birliğimizi tamamlayan zenginliklerimiz en büyük farklılıklarımızdır. Bin yıldır bu topraklarda barış içinde yaşayan bir milletiz. Bin yıldır olduğu gibi bundan sonra da kimse bu birlikteliğe zarar veremeyecektir. En büyük gücümüz olan birlik ve beraberliğimizi koruyalım. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklal savaşımızın tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.