Türkiye Haber Girişi : 17 Ekim 2017 17:30

Mersin'de polis aracına bombalı saldırı

Mersin'de polis aracına bombalı saldırı
Mersin'de polis servis aracına yönelik bombalı saldırı düzenlendi. Olayda 17'si polis 18 kişi yaralandı.
Erzurumajans-Alınan bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesi Güvenevler Mahallesi Dikenliyol Kavşağı'nda Emniyet Müdürlüğüne ait servis aracının geçişi sırasında yol kenarındaki bir mobilete konulan bomba uzaktan kumandayla patlatıldı.

Olayda 17'si polis 18 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Patlama nedeniyle çevredeki ev ve iş yerlerinin camları kırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini sağlayarak, çalışma başlattı. Mersin Valisi Ali İhsan Su ile Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

MERSİN BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Habertürk TV'ye konuşan Mersin Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz şunları söyledi:

Ankara'dayım şu anda. İtfaiye daire başkanımız bizi aradı. Patlama yüksek bir polis servis aracına yapılan bir patlama. Biz de takip ediyoruz. Valilik binasına yakın bir bölge. Araç seyir halindeydi. Bu tür şeyler zaman zaman oluyor. Birkaç defa canlı bombaların da yakalandığını biliyoruz.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.