Siyaset Haber Girişi : 22 Mayıs 2015 16:30

MHP adayı Arslan eğitim kurumlarını ziyaret etti

MHP adayı Arslan eğitim kurumlarını ziyaret etti
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Gökhan Arslan, Palandöken İlçesindeki eğitim kurumları ziyaretlerine bugünde devam etti.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili Adayı Gökhan Arslan, Palandöken İlçesindeki eğitim kurumları ziyaretlerine bugünde devam etti.

Eğitim camiasından Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek talep etti.

Öğle mesaisine Cumhuriyet Caddesi'ndeki seçim standını ziyaret ederek devam eden Gökhan Arslan vatandaşlara lokum ikram etti.

Seçim çalışmalarında gösterdiği performansla göz dolduran Arslan; "Bu seçimde MHP'ye olan ilgi çok fazla. Vatandaşlarımız evlerinin balkonlarına, pencerelerine asmak için bayrak talep ediyor. Partimize gösterilen bu teveccüh bizleri memnun etmektedir. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi gümbür gümbür iktidara yürüyor." dedi.

MHP'li aday daha sonra Aşkale İlçe merkezinde ve Küçükova, Çatören, Yumruveren, Haydarhacı, Tozluca, Gölveren ve Tosunlu köylerinde vatandaşlarla temasta bulunmak üzere şehir merkezinden ayrıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.