Siyaset Haber Girişi : 13 Ekim 2015 14:05

MHP adayı Hızarcı: Çiftçinin umudu olacağız

MHP adayı Hızarcı: Çiftçinin umudu olacağız
MHP Erzurum Milletvekili Adayı Seyfullah Hızarcı, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Erzurumajans-Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili Adayı Doç. Dr. Seyfullah Hızarcı, dün akşam şeker fabrikasında üreticilerin ve Erzurum'un tek umudu olan hayvancılıkta önemli rol alan yaş küsbe için sıra bekleyen köylünün derdini dinledi.

''Hızarcı üreticinin kota ile ürettiği şeker pancarına kota yetmemiş gibi birde zorla komisyoncuların kucağına itmektedır.

Yaptığı politika ile üreticinin yanında olmayan hükümet aynı zamanda verdiği kartın yetiştiricinin derdine derman olmadığı gibi kişi kartını asıl ihtiyaçları veya ailesinin iaşesi için günü gelmeden komisyonculara ucuz fiyata verip zarar etmesine sebep oluyor bu adil ve doğru bir yaklaşım değildir Mustafa Kemal Atatürk ''köylü milletin efendisidir'' diyordu ama o gün milletin efendisidir diye bakılan köylümüz komisyonculara köle edilmiştir.

Artık buna dur demenin vakti gelmiştir köylümüzün kanayan yaralarına merhem olmak onların sıkıntılarını çözecek çözüm üretmenin vakti gelmiş ve geçiyordur.

Tarım bir milletin umududur tarımın bittiği bir toplumun üretimi bitmiş demektir dışa bağlı hale gelmiş Kendi kendini idare edemiyor manasına gelmektedir ülkemiz tarım için elverişli bir cennettir.

İnşallah biz de hem milletimizin hemde çiftçinin umudu olacağız sadece mazot desteğiyle geciştirmeyip üreticinin mahsulü tarlada elinde kalmasın diye politikalar geliştirip devletin yetkili birimlerine ve koparatiflerini bu işler içın araç olarak kullananarak çiftçimizin yanında olacağız inşallah dedi.''
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.