Siyaset Haber Girişi : 18 Ekim 2015 15:22

MHP adayı Hızarcı: Mahallebaşı bizim doğduğumuz yer

MHP adayı Hızarcı: Mahallebaşı bizim doğduğumuz yer
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Seyfullah Hızarcı seçim çalışmalarını bugün doğduğu ve büyüdüğü yer olan Mahallebaşı'nda sürdürdü.
Erzurumajans-Seçim çalışmalarını hızla devam ettiren MHP Erzurum Milletvekili adayı Seyfullah Hızarcı bugün Mahallebaşı'nda Pazar yerini ziyaret etti.

Doğup büyüdüğü yerde yoğun ilgi gören Hızarcı pazar esnafı ve alış verişe gelenlerlede sohbet etti. 

Hızarcı, ''Son yıllarda ülkemide etnik ayrımcılıkla memleketımizi bölmek isteyenler Erzurum'da Mahallebaşı'nı ötekileştirmek için yoğun çaba harcamaktadırlar.

İnsanlarımızı mahalle baskısına maruz bırakıp oynamak istedikleri oyunun sac ayaklarını oluşturmak ve yapacakları çatışma ortamına zemin hazırlamak istemektedırler.

Oysaki biz bir aileyiz birbirimizle akraba olmuşuz ortak noktamız islam ve kültürümüz ile hemhal olmuş birbirimizin kanı canı gibiyiz. 

Sözde Kürt halkının haklarını savunmak isteyen yetkililere bakın bunların çoğu Ermenidir devletimizin bölünmesini isteyen kiralık maslardır. 

Kürdü Türk'ten ayırmak bir cinayettir ve intihardır. Allah için memleket için doğmamış çocuklarımız için el ele verelim birbirimizi sevelim anlayalım dedi''.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.