Siyaset Haber Girişi : 24 Nisan 2015 21:00

MHP adayları Çimen ve Hızarcı, kar altında esnafı ziyaret etti

MHP adayları Çimen ve Hızarcı, kar altında esnafı ziyaret etti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, seçim çalışmasını bugün Yakutiye ilçe merkezinde gerçekleştirdi.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, seçim çalışmasını bugün Yakutiye ilçe merkezinde gerçekleştirdi.

Yoğun kar yağışına rağmen Çimen ve Hızarcı, ilçenin çeşitli semtlerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi, vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP'nin Erzurum'daki seçim çalışmaları son sürat devam ediyor. Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, beraberinde Yakutiye İlçe Başkanı İbrahim Dumlu ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi, vatandaşlarla sohbet etti.

Milletvekili adayı Ertürk Çimen, seçim gezileri kapsamında bir araya geldikleri esnafın borç içerisinde kıvrandığına tanıklık ettiklerini belirterek, "Erzurum'da esnafın harap ve bitap durumda olduğunu gördük. Bu böyle gitmez, gitmeyecek" dedi.

Ertürk Çimen, esnafın ay sonunu zor getirdiğini ve ağır maliyet yükü altında inim inim inlediğini ifade ederek, çaldıkları her kapıda ayrı bir yakınmayla karşılaştıklarını dile getirdi. Çimen, "MHP'nin iktidara yürüyüşü başlamıştır. Esnaf, tüccar, çiftçi, işçi, memur ve emekli, hiç şüphe olmasın ki; MHP iktidarıyla rahat bir nefes alacaktır" diye konuştu.

MHP'li aday Seyfullah Hızarcı da, "Şehrimiz yara almış, halkımız yara almış, çaresizlik diz boyu. Milletin derdinin dermanı her zaman olduğu gibi, yine MHP iktidarı olacak" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dost 01 Ocak 1970 02:00

    Dilerim Erzurum uyanır