Siyaset Haber Girişi : 17 Nisan 2015 15:58

MHP Milletvekili adayı Zekai Kaya: Dadaş'ın desteği bizimle

MHP Milletvekili adayı Zekai Kaya: Dadaş'ın desteği bizimle
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, "Beraberimizde öyle bir Dadaş desteği var ki; Erzurum'a hizmet için çıktığımız bu yolda emin adımlarla yürüyoruz" dedi.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, "Beraberimizde öyle bir Dadaş desteği var ki; Erzurum'a hizmet için çıktığımız bu yolda emin adımlarla yürüyoruz" dedi.

MHP'de uzun yıllar İl Başkanlığı yapan ve 7 Haziran'daki seçimler için partisince Milletvekili adayı gösterilen Zekai Kaya, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Partisinin diğer adaylarıyla birlikte gittiği her yerde büyük ilgi gören Zekai Kaya, kısa bir değerlendirme yaptı. Erzurum'un tarih boyunca hep Türkiye'nin kaderini belirlemiş bir şehir olduğuna vurgu yapan Kaya, "7 Haziran seçimlerine 50 gün kala karşılaştığımız manzaranın özeti şudur: Erzurum, bu kez çok farklı bir karar verecek" ifadesini kullandı.

MHP'li tüm adayların Erzurum halkından çok büyük bir tevecüh gördüğünün altını çizen Zekai Kaya, bu tablonun aynı zamanda değişiminin ayak sesleri olduğunu dile getirdi.

Kaya, "Erzurumlu seçmen, ilkesiz bir yönetim ve yöneticilerin önünü almak için kollarını sıvamış durumda. Demokrasiye, hukuka ve insan haklarına karşı takınılan gayriyasal ve gayriahlaki tutumlar, sanılmasın ki bu iktidarın yanına kâr olarak kalacak. 7 Haziran seçimleri, bu milletin kursağından çalınan lokmaların hesabının tek tek sorulduğu bir seçim olacak. Sandık başına giden seçmen, bu hükümetten haksızlığın ve hukuksuzluğun, arsızlığın ve yolsuzluğun hesabını sormakla kalmayacak, Allah'ın izniyle MHP'yi de iktidara taşımış olacak" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.