Siyaset Haber Girişi : 25 Nisan 2015 18:30

MHP Milletvekili adayları esnaf ve STK ziyaretlerine sürdürüyor

MHP Milletvekili adayları esnaf ve STK ziyaretlerine sürdürüyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerine devam ediyor.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

MHP Erzurum Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Zekai Kaya, Seyfullah Hızarcı, Ömer Durur ve Gökhan Arslan, seçim çalışmaları kapsamında Erzurum'da esnaf ziyaretinde bulundu, esnafın sorunlarını dinledi. MHP adayları Güneş Vakfı'nda düzenlenen Kutlu Doğum haftası programına katıldıktan sonra burada vakıf yöneticileri ve üyeleriyle sohbet ettiler.

MHP adayları daha sonra Mülk, Çiftlik ve Yeşilova köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler. Yoğun ilgi gören MHP adaylarının seçim çalışmalarını bugün ilçelerde sürdürmeye devam edeceği belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.