Siyaset Haber Girişi : 28 Temmuz 2016 18:25

MHP Palandöken İlçe Başkanlığına Cihan Aksakal atandı

MHP Palandöken İlçe Başkanlığına Cihan Aksakal atandı
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Palandöken İlçe Başkanlığına Cihan Aksakal atandı. Daha önce Yakutiye İlçe Başkanlığı görevinde de bulunan Aksakal düzenlenen törenle görevi devraldı.
Erzurumajuans-Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Palandöken İlçe Başkanlığına Cihan Aksakal atandı. Daha önce Yakutiye İlçe Başkanlığı görevinde de bulunan Aksakal düzenlenen törenle görevi devraldı.

İl Başkanı Naim Karataş'ın da katıldığı törende konuşan MHP Palandöken İlçe Başkanı Cihan Aksakal, "Ülkücü görev istemez görev alır şiarıyla hareket ederek, yüklenmiş olduğum bu kutlu bir o kadar da zor olan bu görevi ülkücülük kimliğine helal getirmeden sürdürmek en büyük arzumdur. Ülkemizin içinden geçmiş olduğu bu zor zamanlarda, ülkesine ihanet etmeyen, memleket meselelerinde sağduyuyu elden bırakmayan, işkence görüp yılmayan, mahpuslara atılıp korkmayan, dar ağaçlarına çıkarılıp davasından vazgeçmeyen, gambazcılık yapmayan, dostlarını yarı yolda bırakmayan, vatana asla ve asla ihanet etmeyen, Vatan ve Millet söz konusu olduğunda gerisi teferruat diyen, Başta liderimiz ve diğer ülkücü ağabeyilerimizin izinden giderek, bu kutlu davayı ileri götürmenin çabasında olacağımın bilinmesini isterim" dedi.

"Son olaylarda daha iyi gördük ki, ülkemizi içeriden ve dışarıdan kuşatmaya çalışan bedbahtlar gurubu, ülkemizde kaos ortamı yaratmak için ellerinde tüm imkanları kullanmaktan, hatta ve hatta sivil halkımıza ateş etmekten çekinmeyerek, düşmanların bile yapamadığını yaparak, Meclisimizi bile bombalamayı göze aldılar" diyen Başkan Aksakal, "Ancak unuttular; Bizim Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Diyen Garb'ın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar; Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Diyen, Bir neslin torunları olduğumuzu, unuttular. Karadan gemileri yürütecek kadar akla, yüreğe ve bileğe sahip olduğumuzu unuttular. Ülkesinin zor zamanlarında diğer milletler gibi başka ülkeye kaçmak yerine bu vatan ve bayrak için seve seve ölümü göze alabileceğimizi unuttular. O çelik tanklarının namlularını yönettikleri, damarlarında asil kan taşıyan Türk Milletinin o tanklarının üzerilerine yürüyeceklerini unuttular" diye konuştu.

Aksakal, büyük Türk milletinin vatanını korumayı tekrar başardığını anlatarak, "Ülkemizin bu hallere düşmemesi için bizlerin birlik ve beraberlik içerisinde olmamız, toparlanıp ülkemizi hak ettiği noktaya getirmek için el birliğiyle gece gündüz demeden çalışmalıyız. Lider, Doktirin ve Teşkilat esaslarını benimseyen bir ülkücü olarak belirtmek isterim ki, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin sözü sözümüz, yolu yolumuzdur. Üstlenmiş olduğum bu kutlu görevin memleketimize, davamıza, teşkilat mensuplarımıza ve de şahsıma hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.