Siyaset Haber Girişi : 28 Haziran 2015 21:35

MHP'li Adan: İki cihan bir araya gelse olmaz'

MHP'li Adan: İki cihan bir araya gelse olmaz'
MHP'li Adan, MHP ile HDP'nin aynı koalisyonda yer alma ihtimaliyle ilgili, "İki cihan bir araya gelse olmayacak formül için kamuoyu meşgul edildi" dedi.
Erzurumajans-7 Haziran milletvekili genel seçimlerinin ardından yaşanan koalisyon tartışmalarına yönelik yazılı açıklama yapan MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, 7 Haziran seçimleri sonrasında koalisyon ihtimalleri üzerinden yürütülen tartışmalarla, algı operasyonlarıyla ve kağıt üzerinde oynanan siyasi mühendislik oyunlarıyla MHP'nin ilkeleri ve varoluş nedenleri üzerinden yıpratılmaya çalışıldığını belirtti.

Adan, önceleri ısrarla partinin bölücülerin siyasi uzantılarıyla aynı dairenin içine sokulmaya çalışıldığını belirterek "İki cihan bir araya gelse olmayacak bir formül için kamuoyu meşgul edilmiştir" dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ısrarlı, tutarlı ve ilkeli duruşuna ve mesajlarına rağmen halen birtakım çevrelerin bu yönde topluma beyhude mesajlar vermeye devam ettiğini savunan Adan, "Çok iyi bilinmelidir ki; hiçbir güç kendilerini aklamak ve ilkesizliklerine ortak etmek için MHP'yi kullanamaz. Bu süreçte ilkelerini açıkça ortaya koyan tek parti Milliyetçi Hareket Partisi olmuştur. Şu açık ve net olarak bilinmelidir: Partimiz ilkelerinden hiçbir biçimde ödün vermeyecektir" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • hamdi 01 Ocak 1970 02:00

    meydanlarda ahkam kes ama iş sorumluluk almaya gelince bin dereden su getir.biz de aptalız ya heç bir şey anlamiriğ