Siyaset Haber Girişi : 12 Ekim 2015 16:00

MHP'li Ertürk Çimen'e Tortum'da büyük ilgi

MHP'li Ertürk Çimen'e Tortum'da büyük ilgi
MHP Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen Seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Erzurumajans-MHP Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen Seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

Tortum'da seçmenin ilgisi karşısında duygulanan MHP'li Çimen, 'Bütün derdimiz, amacımız siz değerli halkımıza hizmet etmektir. Halka hizmetin Hakka hizmet olduğu bilinci içerisindeyiz.' dedi. 

Erzurum'un Tortum İlçesi'nde seçim çalışması yapan Ertürk Çimen, esnaf ve Tortumlu vatandaşlarla görüştü.

Tortum'un gittikçe fakirleştiğini, gençlerin iş için ilçeyi terk etmek zorunda kaldıklarını ifade eden MHP'li Çimen, '13 yıldır Ak Parti iktidarı Totum'da sadece laftan başka bir içraat yapmamış' dedi.

Tortumlu esnafın durumunun içler acısı olduğuna vurgu yapan Ertürk Çimen, Mahalli İdareler Yasasının Totum'u da vurduğunu, ilçelere çok az miktarlarda ödenek aktarıldığını belirtti.

'MHP İktidarında Mahalli İdareler Yasası değişecek, İnsanlar belediyelerine tekrar kavuşacak' diyen

Ertürk Çimen, şunları söyledi:
'Tortum'a ister belediye hizmetleri tarafından bakın, isterseniz ekonomik açıdan bakın. Her iki açıda da vatandaşın hizmetsizliğe ve yoksulluğa terk edildiğini görürsünüz. Bakın 13 yıllık bir iktidar var karşınızda. Bu iktidar Tortum'un hangi sorununu çözmüş? Hangi esnafın dertleriyle dertlenmiş, hangi işsize is bulmuş, hangi vatandaşın ekonomik sıkıntısına ortak olmuş, hangi çiftçinin, hangi üreticinin meselesini kendi meselesi olarak kabul etmiş. Ama bir şeyi çok iyi yapıyorlar, O da vatandaşta algı yönetimini iyi beceriyorlar, birde çok konuşuyorlar, vatandaşı aldatıyorlar.

Bu seçimde benim Tortumlu vatandaşım artık bu iktidara dur diyecek. Aldatmaya, dayatmaya dur diyecek. Algı aldatmacasına dur diyecek.'

ANKARA'DAKİ PATLAMA...

MHP Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen, Ankara'daki terör saldırısını da şiddetle kınadığını belitti.

Bu saldırının toplumsal birliğimize yapılan bir saldırı olduğunu ifade eden Ertürk Çimen, 'Suruç'taki menfur saldırının bir benzerinin Ankara'da tekrarlanması, buna çanak tutulması, olası terörist provokasyonlarının ağırdan alınması yeni bir faciaya davetiye çıkarmıştır.

Suruç'tan başlayarak Ankara'ya kadar vatan hainlerini deşifre etmek AKP'nin namus borcudur.

Nereye kadar bu kirli ve kanlı saldırılar sürecek? Daha kimler toprağa düşecek? Yarın hangi analarımız ağıtlar yakacak, meçhul!

Çözüm süreci ile başlayan aldatmaca 7 Haziran seçimleri sonrası kendisini ele vermiştir. Bunun müsebbibi Valilere 'PKK'ya deymeyin, görmemezlikten gelin' diyen Ak Parti iktidarıdır.'şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • emirhan çelik 01 Ocak 1970 02:00

    ertürk çimen gitsin memleketi gümüşhaneden milletvekili olsun doğum yeri memleketi burası değil neymiş bu şehirde ticaret yapıyormuş çimen ailesinin babasının hayrına değil o kadar arazi üzerinde işletme kurmuşlar madem öyle ağabeyisi ak partiden gümüşhanede belediye başkanı amaç siyaset değil ticaret her seçim listede oluyor ertürk çimen ve seçilemiyor bıkmadı mı aday olmaktan erzurum üzerinden siyaset yapan cenazelerini defnetmek için şehirimize gelenlere bizden yana oy yok şans yok