MHP'li Kaptan gemisini terk ediyor!

Mustafa Yapıcı'nın il başkanlığına getirildiği Merkez Parti, Erzurum'da MHP'den önemli bir ismi kaptı bile.


Bir süredir duyuyor ama inanmıyordum. MHP'de bir dönem İl Başkanlığı da yapan ve MHP'nin Erzurum'da önemli isimlerinden olan Aziziye'nin MHP Belediye Meclis üyesi Süleyman Kaptan, partisinden istifa ediyor ve  yeni kurulan  Merkez Parti'ye geçiyor. 


MP'ye geçeceğini artık sağda solda değil, yerinden öğreniyorum. İltihakı bizzat bugün bana Asri Mezarlık'ta açıklayan Süleyman Kaptan, kendisi ile birlikte mevcut 4 meclis üyesinin de MHP'de ayrılacağını iddia etti. 


***


''MHP'den gördük ki iktidar alternatifi bir parti olmuyor. 8 defa seçime giren ve her seçimi kaybeden bir genel başkanla 9'ncu bir seçime girmek de anlamsız. Bugüne kadar bence çok zaman da kaybedildi. O yüzden de, son derece iddialı bir proğramla kurulan Merkez Parti'ne geçmenin daha uygun olduğunu düşündüm'' diyordu Süleyman Kaptan.


Arkadaşımız işadamı Zafer Taş'ın Ankara'da vefat eden ve bugün Asri Mezarlıkta toprağa verilen ağabeyinin cenazesine katılan Kaptan, yeni partilerinin Doğu'da teşkilatlanmasında da koordinatörlük görevini de üstlendiğini belirtirken, ''Cumhuriyetçi bir genel başkanımız var. Ve son derece iddialıyız. Yakında yeni katılımları ile güçlü olduğumuzu herkes görecek. Ve her güne biraz daha güçlenerek çıkmış olacağız'' ifadesini de kullandı.


Bu arada, Kaptan, eski ülkücü, ANAP'ın eski Belediye Başkanlarından Necati Güllülü'nün de yanlarında olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • seyfullah hızarcı 01 Ocak 1970 02:00

    Doğaldır istifa edebilrsiniz syın kaptan. Ancak size MHP lisiniz diye oy verdiler. O takdirde etik olan, size yakışan meclis üyeliğindende istifa etmenizdir. Bizler sizin gibi düşünenlerin şahsına oy vermedik. MHP ye oy verdik. Genel başkanı beyenmiyosanız mücadele edin. MHP ye darbe vurmak neden? Bikez daha düşünün sizi siz yapan MHP dir. Gitmeniz üzücüdür....

  • Süleymen kaptan 01 Ocak 1970 02:00

    60 YILLIK OMRUMUN 38 YILINİ MHP KAPISINDA EMEGIMLE EKONOMIK GÜCÜMLE MAKAM MEVKİ BEKLEMEDEN TURK ISLAM ULKUSU YOLUNDA CALIŞTİM CANİMDAN AZIZ TUTUP KIMLIK AŞ KAPISI ETMEDIM KIRLETMEDIM MHPyi 3 DONEM BELEDIYE MECLIS UYESIYIM MAHALLI IDARELERINDE BEYTUL MAL TALANI YOLSUZLUKLAR AYYUKA CIKTIGI HER DONEMDE BEYTUL MALA HARAMA EL UZATMAYIP OTURUM PARALARINI PARTIME BIRAKTIM BAŞBUGUMUN OLUMUNDEN SONRA PARTIYI YONETENLER MEFKUREMIZDEN UZAKLASTIRARAK SIRADANLAŞTIRDILAR ULU çINARI YETİŞMİŞ KADROLARI YEL KAYADAN NE GOTURUR ANLAYISIYLA BAŞKA MECRALARA SÜRÜKLEDILER 49 YILLIK MAZİSİ OLAN MHPyı YENI YETME AKP KARŞİSINDA TEK BIR SECİM ALAMADAN TABANI MAGLUBIYETLERE ALIŞTIRDILAR KÜçUK BAŞARILARLA AVUTULUP DAR KADRO GENEL MERKEZİN MUTLULUGUNU SURDURULMESINDE ARAç OLARAK KULLANILDIK BUNDA ANADOLU KADROLARININ BIZIM TEK SUçUMUZ TEPKI KOYMAMAMIZ MERKEZ PARTISINDE IMANIMIZIN INANCIMIZ BAYRAK ve TOPRAGIMIZIN CUMHURIYETIMIZI SAVUNUCUSU OLACAGIZ AYNI HASSASIYETI GENEL BAŞKANIMIZDA SAHIP ABDURRAHIM BEY BU YAPIMIZI DEGIŞMEYECEGİMIZİ BILEREK BIZE YANINDA YER VERDI HEDEFIMIZ GORUP BILMEDIGIMIZ HAŞHAŞILER DEGIL BEYTU L MALA GANIMET GIBI SALDIRAN HARAMILERDIR KENDİLERI MILYON DOLARLARI GOTURUP 23 MILYON INSANIMIZI AYDA 575 tl GECINMEYE MAHKUM EDENLERDIR ULKUCU KARDEŞLERIM HAKKINIZI HELAL EDIN ALLAH SIZINDE BIZIMDE YAR VE YARDIMCISI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN SAYGILARIMLA SÜLEYMAN KAPTAN

  • Sen kaptan 01 Ocak 1970 02:00

    Babamın her daim yanında ve arkasındayız seni çok seviyoruz Allah yar ve yardımcınız olsun❤️

  • Fırat 01 Ocak 1970 02:00

    Bence mhpnin oylarını bölmemeleri lazımdı ama en azından kapısını çalacağımız bir parti daha var Süleyman çocukluk arkadaşımdır aman diyeni amansız bırakmaz hayırlı olsun ne diyelim

  • Erzurumlu 01 Ocak 1970 02:00

    Süleyman reisin her daim arkasındayız Rabbim onları ve arkasında olan bizleri utandırmasın yolu yolumuzdur doğrusu doğrumuz yanlışı yanlışımızdır