Siyaset Haber Girişi : 04 Şubat 2016 18:36

Milletvekilleri ETSO'da

Milletvekilleri ETSO'da
Erzurum AK Parti ve MHP Milletvekilleri Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkan Lütfü Yücelik ile görüştüler.
Erzurumajans-Erzurum AK Parti ve MHP Milletvekilleri Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkan Lütfü Yücelik ile görüştüler. 

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası bu hafta Erzurum Milletvekillerinin ziyaretlerine ev sahipliği yaptı. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'in ilk ziyaretçisi MHP Erzurum Milletvekili Prof.Dr.Kamil Aydın oldu. Başkan Lütfü Yücelik kentin sosyo-ekonomik sorunları hakkında Milletvekili Prof.Dr.Kamil Aydın' a bilgi verdi. Milletvekili Aydın ise, Erzurum'un sorunlarını TBMM'de dile getirdiğini söyledi.

Başkan Lütfü Yücelik'i daha sonra AK Parti Erzurum Milletvekilleri Orhan Deligöz ile Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı ziyaret etti. Deligöz ve Ilıcalı, TBMM'de yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Yücelik'e bilgi verdiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.