Medya Haber Girişi : 03 Şubat 2016 12:46

Milli Eğitim Müdürü basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu

Milli Eğitim Müdürü basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.
Erzurumajans-Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. 

Öğretmen evinde düzenlenen programa Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Samih Kır, İnşaat Emlak Şube Müdürü Sinan Taş ve basın mensupları katıldı.

Erzurum'un geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu söyleyen Arslan, "Erzurum bölgemizin en geniş coğrafyasına sahip olan merkezi bir konumu var. Bu şehirde göreve başlayalı yaklaşık 2 yıl oldu. Bu süre içerisinde biraz zorluklarla karşılaştık. Milli Eğitim Müdürü değişti 14 Martta yayımlanan kanunla İlçe müdürlerimiz ve okul müdürlerimiz hakkında değerlendirme yapıldı ve görev değişiklikleri oldu. Bir İl organizasyonu eğitim değişiklikleri açısından yeniden kurulmuş oldu. Tabi bu sürecin içerisinde ki değerlendirmelerde eğitim camiasının mensupları kamuoyunda memnuniyetsizlik oluşturmuş olabilir. Bunları eğitimin gerekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda organize etmeye çalıştık. Başarılı da olduğumuza inanıyorum. Bakanlığımız öğrencilere test kitapçıkları verelim bunlarla en başarılı öğrencileri seçelim ve bu şehirleri bu şekilde sıralayalım. Hatta Bakanlığımız bu açıklamayı yapmıyor." dedi.

Öte yandan basın mensuplarına geldiklerinden dolayı teşekkürlerini sunan Yüksel Arslan, tanışmanın biraz geç olduğu ancak bundan sonra sık sık bir araya gelmeyi hedeflediklerini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.