Bölge Haber Girişi : 05 Şubat 2011 13:36

Millilerimiz gelecekten umutlu!..

Millilerimiz gelecekten umutlu!..
25.Dünya Üniversiteler Kış Oyunları biatlon bayanlar 10 kilometre takip kategorisi yarışlarında yarışan milliler gelecekten umutlu.

Erzurum Ajans-25.Dünya Üniversiteler Kış Oyunları biatlon bayanlar 10 kilometre takip kategorisi yarışlarında yarışan milliler gelecekten umutlu.

Türk sporcular Nihan Erdiler, Elif Aşkın, Burcu Yeğin ve Mehtap Baştuğ'dan Oluşan ve Kandilli Kayak Merkezi'nde yapılan Biatlon takip kategorisinde yarışan bayan milliler, yarışların kendileri açısından mütihiş bir deneyim olduğuna değinerek, gelecekten beklentilerini dile getirdiler.

Spora başladıkları dönemde tesis ve tecrübe sıkıntısı yaşadıklarını belirten bayan biatlon milli takımı sporcuları, yapılan tesisler ve Universiade'de kazandıkları tecrübelerle geleceğe ümitle baktıklarını kaydediyorlar.

Yapılan müsabakalarda henüz dişe dokunur bir başarı elde edemediklerini belirten milliler, "Bundan sonrası için tesislerimiz ve antrenman yapma sıkıntımız artık yok, bize bu konuda imkan sağlayan tüm yetkililere teşekkür ediyoruz onlara madalya sözü veriyoruz" dediler.

Yarışların ardından antrenör eşliğinde antrenmana gideceklerini belirten bayan milli takım sporcuları, "Yılmadan çalışıyoruz. Yorulmak diye bir şey yok. 2014 yılında Sochi’de yapılacak olan Kış olimpiyatları için oldukça heyecanlı ve iddialıyız" dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.