Eğitim Haber Girişi : 22 Mart 2015 10:53

Minik yüreklerin okuma bayramı coşkusu

Minik yüreklerin okuma bayramı coşkusu
Yasin Haşimoğlu İlkokulu 1-G sınıfı tarafından hazırlanan okuma bayramı velilerce büyük beğeni topladı.
Erzurumajans-Yasin Haşimoğlu İlkokulu 1-G sınıfı tarafından hazırlanan okuma bayramı velilerce büyük beğeni topladı.

Okul salonunda düzenlenen programa öğrenci velileri yoğun ilgi gösterirken programın sunumunu okul öğrencilerinden Tuğbanur Tosun ile Kayra Akgün birlikte yaptı. Yasin Haşimoğlu İlkokulu 1-G Sınıfı öğretmeni Züleyha Açışlı, yıl boyunca bu program için minik öğrencileriyle çok çalıştıklarını belirterek, "Şimdi okuma yazmaya geçen öğrencilerimizle bu güzel ortamı bir bayram yerine çevirdik. Öğrenci velilerimizin de iştirakiyle güzel bir okuma bayramı etkinliği yaptık" dedi.

Okula yeni başlayan çocukların hem velilerini hem de kendilerini bir hayli yorduklarını ancak geçen zaman içerisinde sahnede program yapacak seviyeye geldiklerini görmekten ötürü büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Açışlı, öğrencilerinin ne denli büyük bir aşama kaydettiklerini görmenin gururunu yaşadığını belirtti. Birinci sınıf öğrencilerince okunan şiirler, sahneye konan skeç ve slayt gösterisiyle süslenen okuma bayramı programı salonda bulunan öğrenci velileri tarafından büyük beğeni topladı.

Program, okuma yazmaya çıkan minik öğrencilere aileleri tarafından rozetlerinin takılmasıyla sona erdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.