Siyaset Haber Girişi : 13 Şubat 2019 16:15

Miting gibi tanıtım yaptı...

Miting gibi tanıtım yaptı...
Büyük Birlik Partisi’nin Oltu’dan Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği ve halkın ‘Payton Nuri’ olarak tanıdığı Nurettin Taşçı, ilçede adeta gövde gösterisi yaptı. Tanıtım toplantısı mitinge dönüştü.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Büyük Birlik Partisi’nin Oltu’dan Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği ve halkın ‘Payton Nuri’ olarak tanıdığı Nurettin Taşçı, ilçede adeta gövde gösterisi yaptı. Tanıtım toplantısı mitinge dönüştü.

Oltu ilçesindeki Şahin Çayevinde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı Nurettin Taşçı’ya gösterilen yoğun ilgi nedeniyle sokağa taştı. Oltu’ya Oltululara hizmetkâr olmak için yola çıktığını söyleyen Nurettin Taşçı, “İlçemizin kaybedecek bir 5 yılı daha yok” dedi.

Çevre ilçelerden de geniş bir katılımın olduğu toplantıda konuşan BBP Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, “Sosyal-Ekonomik-Kültürel ve Halkla İlişkiler konusunda insani değerlere önem veren Nurettin Taşcı’yı Oltu Belediye Başkanı olarak açıklamaktan son derece mutluyum. Büyük Birlik Partisini tercih eden Sayın Nurettin Taşcı’ya teşekkür ediyorum. Yolu ve bahtı açık olsun” dedi.

BBP Oltu İlçe Başkanı Hikmet Dağ ise yaptığı konuşmada Cumhur ittifakının ruhuna uygun hareket ettiklerini belirterek, “Bilindiği üzere Referandum sürecinde yine 24 Haziran’da Cumhur İttifakı içinde yer aldık. Önümüzde yapılacak olan 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Sivas hariç büyükşehirlerde aday çıkarmayarak Cumhur ittifakının ruhuna uygun hareket etme yönünde karar aldık. İlçelerde çıkarabildiğimiz kadar aday çıkararak sandığa gitmeyi düşünmeyen, partisine küskün halkımıza bir alternatif sunmak gayesiyle ilçelerde aday çıkarma yönünde karar aldık” şeklinde konuştu.



BİR OY ÇOK ŞEY DEĞİŞTİRİR

Bir oyun çok şeyi değiştireceğinin altını çizen İlçe Başkanı Hikmet Dağ, “Hacı Nurettin Taşcı, bugüne kadar tüm hemşehrilerinin yanında olmuş, onların dertleriyle dertlenmiş, sorunlarının çözümü hususunda elinden gelen gayreti göstermiş, yardımsever, el tutan, gönül alan, arayı bulan kişiliğiyle başta Oltu olmak üzere bölge halkının gönlünde oldukça önemli bir yere sahiptir. Oltu sevdalısı bir adayla siz Oltuluların karşısına çıktık. Huzur içerisinde bizlere yakışır, Oltu’ya, Oltululara yakışır bir vakarda bir seçim süreci yaşamak gayesiyle Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

YOĞUN TEZAHÜRAT YAPILDI

Büyük Birlik Partisinden Oltu Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Nurettin Taşcı ise hemşehrilerinin yoğun tezahüratı arasında konuştu. İlçenin tüm sorunlarını bildiğini anımsatan Taşçı, şunları söyledi.

“Oltu’yu yurt tutan, bu toprakları bize hediye eden, bu topraklarda Oltu Milli şura Hükümeti Devletini kuran aziz atalarımızın çok kıymetli yadigarı olan sevgili hemşehrilerim, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bizler hizmet noktasında vatandaşlarımızı birbirinden ayırt etmeden hizmetimizi yapıyoruz. Ben sadece Oltu’nun Payton Nurisi değilim, Erzurum’un, Ankara’nın, Türkiye’nin ve hatta Avrupa’nın da Payton Nuri’siyim. Urfa’nın nasıl Fakıbaba’sı varsa Erzurum’un da Türkiye’nin de Payton Nuri’si var. Nurettin Taşcı kaybedebilir, Payton Nuri’yi öldürmeyin. Payton Nuri gelecekte de Erzurumlunun teminatıdır. Bir belediye başkanının Erzurum’da Ankara’da altyapısının olması lazım.”



SORUNLARI TEK TEK SIRALADI

Vaatlerini kısa, orta ve uzun vadeli olarak sınıflandıran Taşçı, “Oltu’nun İlk etapta yol ve su sorunu bulunuyor. İlk etapta ana arterlerin yollarını asfalt yaptıracağız. Oltu’ya yakın bir zamanda içme suyu getirildi. Buna arıtma tesisi yapsan da bu su içilmez. Bir hayvan pazarı yapılıyor yarım kalmış onu tamamlayacağız. Kapalı halk pazarı projemiz hazırlanıyor. Efkan Ala Kültürevi’nde yapılan 10-12 bin TL.’ye düğün yapılıyor. Sizlere hizmet etmek için belediye adına orasını çalıştıracağız. Ben aslen Beden Eğitimi öğretmeniyim. İlçemiz spor altyapısının olduğu bir ilçe. Biz gençlerimiz ile ilgili de en güzel şekilde elimizi uzatacağız. Dışarı da okuyan çocuklarımız var. Hafta sonu Oltu’ya gelmek istese bir ayda 200 TL. yol parası vermek zorunda kalıyor. Allah nasip ederse, öğrencilerimiz Pasolarını göstermek suretiyle Oltu Belediyesi araçlarından bedava faydalanacaklar. Biz sizlerin haklarını gasp edenlerden bunun hesabını soracağız.

Köylerden gelen vatandaşlarımız, özellikle hanım kardeşlerimiz mağdur oluyorlar. Onların Oltuya geldikleri zaman oturacakları, dinlenecekleri bir sosyal hizmet planımız var. Biz beş yıl içerisinde öyle tahmin ediyorum ki ilçelerin incisi, ilçelerin birincisi olan ilçemizi Necmettin Başkan’ın getirdiği hizmet seviyesinin üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Ben bu yolda taşın altına gövdemi koydum. Sizlerden de sadece serçe parmağınızı koymanızı istiyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Aday tanıtım toplantısının ardından vatandaşlar Nurettin Taşcı’yı tebrik etti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Alper Murat 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Belediye Başkan Adayı Nurettin Başkanımın Oltu için çalışacağına inanıyor ve destekliyorum ,