İlçeler Haber Girişi : 22 Aralık 2014 21:39

Müftü Çınar Olur ilçesini ziyaret etti

Müftü Çınar Olur ilçesini ziyaret etti
Erzurum Müftüsü Hasan Çınar, konferans vermek, din görevlileri toplantısına katılmak üzere gittiği Olur'da ve kur'ân kurslarını ziyaret etti.
Erzurumajans-Erzurum Müftüsü Hasan Çınar, konferans vermek, din görevlileri toplantısına katılmak üzere gittiği Olur'da ve kur'ân kurslarını ziyaret etti.

Olur'da ilk olarak ilçe müftülüğünü ziyaret eden Müftü Çınar, İlçe müftüsü Ahmet Koç'tan ilçe de yürütülmekte olan din hizmetleri hakkında brifing aldı. Daha sonra din görevlileri toplantısına katılmak üzere din görevlileri toplantı salonuna geçen müftü Çınar burada din görevlilerine "Din Hizmetinde Sevgi ve Muhabbet" konulu bir konuşma yaptı. Çınar ardından din görevlilerinden din hizmetlerini yürütürken karşılaşılan problemler ve çözüm önerilerini dinledi.

Toplantı sonrası öğlen namazı için merkez camiine geçen İl müftüsü Hasan Çınar burada namaz sonrası cemaate vaaz etti. Namazın ardından ilçede bulunan bayanlara konferans vermek amacıyla Olur Lisesi konferans salonuna geçen Çınar, burada bayanlara "İslam'da Aile İçi İlişkiler" konulu bir konferans verdi.

Konferans sonrası İlçe Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu'nu da makamında ziyaret eden Çınar, Kaymakam Dülgeroğlu ile ilçede yürütülmekte olan din hizmetleri hakkında istişarelerde bulundu. İl Müftüsü Hasan ÇINAR kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.

Müftü Çınar'a Olur ziyaretinde İl Müftü yardımcısı Celal Büyük ve Din Hizmetleri ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Zafer Güneş eşlik etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.