Erzurum Haber Girişi : 09 Şubat 2016 11:19

Muhtarlardan Aras'a teşekkür ziyareti

Muhtarlardan Aras'a teşekkür ziyareti
Muhtarlar Aras Elektrik İl Koordinatörlüğü'nü ziyaret ederek yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.
Erzurumajans-Muhtarlar Aras Elektrik İl Koordinatörlüğü'nü ziyaret ederek yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. 

Iğdır merkeze bağlı 14 muhtar, Aras Elektrik İl Koordinatörlüğünü ziyaret ettiler. Yapılan iyileştirme ve yatırımlar sayesinde eskisi gibi sıkıntı yaşamadıklarını dile getiren muhtarlar, İl Koordinatörü Kubilay Atan ile görüştüler. Yoğun geçen kış mevsimine rağmen mahallelerinde enerji kesintisinin yaşanmadığına dikkat çeken muhtarlar, " önceleri kış aylarında sık sık elektriklerimiz kesilirdi, bu sezon sıkıntı yaşamıyoruz. Öte yandan çevre yolları ve ana caddelerde yapılan aydınlatma çalışmaları takdire şayan" diye konuştular.

Iğdırlı muhtarların ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Aras Elektrik Iğdır İl Koordinatörü Kubilay Atan, yapılan yeni yatırımlar ile sorunların aşıldığını söyledi. Muhtarların isteklerini not aldığını belirten Atan, " Şirketimiz yaptığı yatırımlar ile sorunları büyük oranda çözdü. Muhtarlarımızın taleplerini not aldım. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sorunların giderilmesi için karşılıklı anlayış ve diyalog çok önemli. Aras Elektriğin kapıları vatandaşa her zaman açık, her türlü istekleri değerlendirmeye alınacaktır" dedi.

Muhtarların yerel yönetimlerde önemli temsilciler olduğuna vurgu yapan Aras Elektrik Genel Müdürü Fikret Akbaş, '' Muhtarlar halkın sesidir. Halka en yakın olan ve halkın hemen her isteğini dile getirebildiği, kendilerine en yakın hissettikleri yerel temsilcilerdir. Biz Aras Elektrik olarak halk tarafından onaylanmış temsilcilere, misyonumuzda var olan 'insan odaklılık' felsefesinden dolayı her zaman gerekli ilgi ve alakayı gösteririz. Çünkü müşteri odaklı çalışmanın temel değerlerinden biri halkın nabzının yoklanabildiği geri dönüşleri alabilecek uygun atmosferi yakalamaktır. Müşterilerin talepleri ve istekleri elektrik dağıtım hizmetlerimizdeki projeleri devreye almada önceliklerimizi göstermektedir.'' diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.