Mustafa Kokarcan da yok artık!

Gün geçmiyor ki yeni bir vefat haberi ile sarsılmayalım. Son günlerde sıkça duyduğumuz o acı haberlerden birisini de bu sabah aldım. ''Yok artık'' dediğimiz acı haberlerden biriydi bu. Erzurum'un tanınmış işadamlarından, Gizli Çiçek'in sahibi, Erzurumspor eski yöneticilerinden Musatafa Kokarcan vefat etti. 30 yıla yakın tanışıklığımız olan Musatafa Kokarcan, yaklaşık 3 ay önce de eşini kaybetmişti. Eş acısı ağır ona gelmiş olmalı ki Musatafa ağabeyi de bu ayrılığa dayanamadı ve hayata yenik düştü. Dadaşkent'te oturuyordu Musatafa ağabey. Evinde akşam geçirmiş kalp krizi ve daha hastaneye kaldırılmadan hayata gözlerini yummuş. İlerleyen yaşına rağmen son derece dinç görünüyordu Mustafa ağabey. 70 yaşına rağmen günlük yürüyüşlerini yapar, sağlığına büyük önem veriridi. İki evliliği bulunan Mustafa ağabeyi, çok değil, 10 yıl öncesine kadar Doğu'nun en büyük itriyat deposu olan Gizli Çiçek'in sahibiydi. Çeşitli sebeplerden dolayı Gizli Çiçek lağvedildi ve Mustafa ağabey de yeni bir hayata başlamıştı. Hamza Cimilli'in 1993 yılındaki ilk başkanlık döneminde Erzurumspor'da yöneticilik de yapan Kokarcan, çevresinde yardımseverliği ve güleryüzlülüğüyle tanınıyordu. Cenazesinin bugün kaldırılacağı ifade edilen Kokarcan'a rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum..
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Allah rahmet eylesin canım mustafa abim seni çok özleyecegiz

  • Tayfun AKSAL 01 Ocak 1970 02:00

    Allah rahmet eylesin, makamini Cennet etsin. Cok muhterem bir büyügümüzü kaybetik.

  • Ömer Faruk AKSAL 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum sevdalısı Erzurum için gönül veren bir dağ yıkıldı. Sessiz ve olduğu gibi sessizce gitti hayattan Allah rahmet eylesin.

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum için çalışan bir değerdi Mustafa Kokarcan Allah rahmet eylesin.Ancak ne Erzurum bildi kıymetini nede yakın dostları sessizce ayrıldı sessizliği içinde.