Siyaset Haber Girişi : 05 Mayıs 2015 22:15

Narman'da MHP coşkusu

Narman'da MHP coşkusu
Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Erzurum Milletvekili adaylarının ilçe ziyaretleri tam gaz devam ediyor.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Erzurum Milletvekili adaylarının ilçe ziyaretleri tam gaz devam ediyor.

MHP'li adaylar, Erzurum'un Narman ilçesinde büyük bir coşkuyla karşılandılar. Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra ilçedeki sivil toplum örgütlerini de tek tek ziyaret eden adaylar Kamil Aydın, Zekai Kaya ve Gökhan Arslan, ilçede adeta MHP rüzgarı estirdiler.

MHP Erzurum Milletvekili adayları Kamil Aydın, Zekai Kaya ve Gökhan Arslan, seçim çalışmalarını bugün Narman'da sürdürdü. Partisinin ilçe teşkilatı yöneticileriyle birlikte ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde çalmadık kapı bırakmayan adaylar, 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapmakla kalmayıp, AKP hükümetini ise, topa tuttular.

MHP Milletvekili adayı Kamil Aydın, Narman'daki MYO öğrencilerinin barınma sorunu yaşadıkları yönündeki yakınmalar üzerine; "Kendilerine saray yaptıranlar, 199 yılından beri bu ilçede yüksek öğrenim hizmeti veren Narman Meslek Yüksekokulu'na bir öğrenci yurdu yaptırmaktan aciz kalmış" diye konuştu.

KAMİL AYDIN: "AKP'NİN NARMAN'DAN HABERİ BİLE YOK"


Üniversite öğrencilerinin barınma sorunu yaşadığı Narman'da, ilçe esnafının da, köylünün de sosyal ve ekonomik bunalım içerisinde olduğunu vurgulayan Aydın, "Narman'ın olup biten her şeyden ve bu hükümetin her türlü marifetinden haberi var da, bu hükümetin Narman'dan haberi yok. İlçe resmen kan ağlıyor" dedi.

MHP'li adaylar, Narman ilçe merkezindeki Salı Pazarı'nı gezmeyi de ihmal etmedi. Vatandaşlarla sohbet eden MHP'li adaylar, sadece Narman'ın değil, Erzurum'un, bölgenin ve ülkenin kurtuluşuna giden yolun AKP hükümetinin bertaraf edilmesinden geçtiğini ifade ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.