Erzurum Haber Girişi : 24 Ocak 2015 15:29

Nenehatun çocuk yuvasında doğum günü sevinci

Nenehatun çocuk yuvasında doğum günü sevinci
Nenehatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası'nda bulunan 4 çocuk için doğum günü partisi düzenlendi.
Erzurumajans-Nenehatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası'nda bulunan 4 çocuk için doğum günü partisi düzenlendi. Renkli görüntülerin oluştuğu doğum günü partisinde, çocuklar doyasıya eğlenme fırsatı buldular.

Nenehatun Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası Müdürlüğü'nde yapılan doğum günü etkinliğine NeneHatun Kız Yetiştirme Müdürü Mustafa Kılıç, Müdür Yardımcısı Nevim Öz, Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ayhan Akbulut, öğretmenler ve öğrencilerinin katıldı.

Etkinliğe katılan çocuklar neşeli dakikalar geçirirken, kesilen doğum günü pastasının mutluluğunu davetlilerle paylaştılar. Ekinlikte ayrıca drama, pantomim, şarkı, kukla gösterileri ve görsel şovlara da yer verilerek, çocukların doyasıya eğlenmesi sağlandı.

Nene Hatun Çocuk Yuvasında kalan çocuklar kendilerine sevinçli ve mutlu gün yaşatan yöneticilere teşekkür ettiler.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, çocuk yuvalarında yapılan etkinlikleri önemsediklerini belirterek, amaçlarının çocukları ev ortamını aratmayacak şekilde yetiştirmek olduğunu ifade etti.

Çocukların sosyalleşmesi için yoğun gayret içerisinde olduklarını belirten Abdulhakimoğulları, "Devletimizin himayesinde olup, bu ay doğan çocuklarımızın doğum günleri kutladık. Çocuklarımız hayata başlangıcın ilk yıllarındalar. Bugünlerde, bu aylarda, bu yıllarda, kendilerini ne kadar iyi yetiştirebilirlerse, okumaya ve derslere ne kadar önem verirlerse, gelecekteki hayata hazırlanmaları, daha iyi bir yaşam sürmeleri de kolaylaşacak. Bu doğum günü vesilesi ile çocuklarımıza olumsuz düşünmemelerini tavsiye ederek derslerinde başarılar diliyor, doğum günlerini kutluyorum." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • pelin 01 Ocak 1970 02:00

    Bu güzel partiyi düşünen ve yapandan Rabbim razı olsun yavruları sevindirenleri rabbimde sevindirsin.