Spor Haber Girişi : 23 Mart 2020 12:00

Nihayet kapattılar!

Nihayet kapattılar!
Son 14 gündür Korona virüse karşı alınan önlemlere ve vatandaşlara yapılan ‘evde kal’ uyarılarına rağmen açık tutulan Palandöken Kayak Merkezi nihayet kapatıldı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Çin’de ortaya çıkan ve dünya gelinde binlerce kişinin ölümüne neden olan Korona Virüse karşı ülke genelinde bir çok önlem alınırken, Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Palandöken Kayak Merkezi kapatılmamıştı. Hatta sezon kapanışını 18 Nisan olarak duyuran Ejder 3200 yönetimi, gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesaplarından duyuru yaparak, bugün itibariyle faaliyetlerini sonlandırdığını açıkladı. 

Yapılan açıklamada şöyle denildi. “Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve ülkemizde de etkisini gösteren Korona virüsün etkisini daha fazla göstermesini engellemek amacıyla 18 Nisan 2020 tarihinde planladığımız sezon kapanışını 22 Mart 2020 (Bugün) itibariyle yapmış bulunmaktayız. Devletimizin almış olduğu önlemler göz önünde bulundurularak VATANDAŞIMIZIN SAĞLIĞI ÖN PLANDA TUTULUP, böyle bir kararı almış bulunmaktayız. İnanıyoruz ki, Aziz Milletimiz daha önce de zor durumların üstesinden nasıl geldiyse bu durumunda üstesinden gelecektir. Sizlerden ricamız bu süreçte devletimizin almış oldukları tüm kararlara uymak olacaktır. Bizler var oldukça üstesinden gelinmeyecek hiç bir sorun yoktur.”


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.