Türkiye Haber Girişi : 12 Ekim 2015 13:53

O fotoğraftaki acının perde arkası!

O fotoğraftaki acının perde arkası!
Manşetlerdeki fotoğrafta acıyla sarılan çiftin kimlikleri ve yaşadıkları acı ortaya çıktı..
Erzurumajans-Çevik ailesi saldırıda kızları Başak Sidar ve kız kardeşleri Nurgül Çevik'i kaybetmenin acısını yaşadı.

Vatan'dan Mehmet Ali Demir'in haberine göre Ankara'da 95 kişinin hayatını kaybettiği bombalı terör saldırısı sonrası kana bulanmış meydanda can pazarı yaşanırken dün gazeteler olayı manşetlerinden birbirine sarılmış çiftin yüzü kanlı fotoğraflarıyla duyurdu. Çiftin HDP AnkaraMilletvekili adayı Hatice Çevik ile öğretmen kocası İzzettin Çevik olduğu ortaya çıktı. Çevik çifti kanlı saldırıda üniversite öğrencisi geç kızları Başak Sidar Çevik'i kaybetmenin acısıyla birbirlerine sarıldılar.


a-138.jpeg

İzzettin Çevik'in kız kardeşi Nurgül Çevik de hayatını kaybedenler arasındaydı. Anne Hatice Çevik'in yüzündeki acının ve baba izzettin Çevik'in kan sıçramış yüzündeki boş bakışları olayın vehametini anlatan kare olarak hafızalara kazındı. Öte yandan Çevik çiftinin daha önce de benzer bir saldırıda 34 kişinin hayatını kaybettiği Urfa Suruç ilçesinden oldukları öğrenildi. Atılım Üniversite'si İnşaat Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi Çevik'in twitterda yazdığı "Keşke herkesin ömrü vicdanı kadar olsa" notu ise herkesi ağlattı.

1-357.jpeg 

Başak Sidar Çevik, ailenin göz bebeğiydi. Kısa süre önce çektirdikleri bu fotoğrafta Çevik ailesi hayata umutla bakıyordu. Ama önceki gün Ankara Garı'nın önündeki fotoğrafta (sağda) öfke acı ve keder elle tutulacak kadar büyüktü.

(Vatan)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.