Erzurum Haber Girişi : 27 Mart 2015 12:30

O sürücü tutuklandı...

O sürücü tutuklandı...
Erzurum'da üniversite öğrencisi 17 yaşındaki Mukaddes Yasan'ın ölümüne Elif Çelebioğlu'nun yaralanmasına neden olan halk otobüsü şoförü tutuklandı.
Erzurumajans-Erzurum'da üniversite öğrencisi 17 yaşındaki Mukaddes Yasan'ın ölümüne Elif Çelebioğlu'nun yaralanmasına neden olan halk otobüsü şoförü tutuklandı.

Önceki gün saat 20.00 sıralarında Cumhuriyet Caddesi Yakutiye Belediyesi önündeki kavşakta meydana gelen trafik kazasında Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü birinci sınıf öğrencileri Mukaddes Yasan (17) ve Elif Çelebioğlu, Yakutiye Belediyesi önünde yayalara yeşil ışık yanınca karşıya geçmek istedi. Bu sırada Cumhuriyet Caddesi'nden gelen 24 yaşındaki Muammer Ö. yönetimindeki 25 H 0019 plakalı özel halk otobüsü, Ali Ravi Caddesi'ne dönmek isteyince, yürüyen kızlardan Mukaddes Yasan otobüsün altında kalırken, arkadaşı Elif Çelebioğlu çarpmanın etkisiyle yola fırladı. Mukaddes Yasan olay yerinde can verirken, arkadaşı Elif Çelebioğlu ambulansla Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay sonrası gözaltına alınan sürücü Muammer Ö., dün akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. Muammer Ö., "Taksirli ölüme sebebiyet vermek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • YAZIK BU MİLLETE 01 Ocak 1970 02:00

    Taksirli demek istemeden demek. Oysa adam hem sağa geniş dönüyor hem hızlı hem de umursamaz ve dikkatli. Demek ki burada kasıt yok. Vay be... Adalete bak adalete. Bu yüzden bu adamlar Azrail`in Erzurum vekili gibi geziyor milletin canını yakıyorlar. Yazıklar Olsun

  • adalet 01 Ocak 1970 02:00

    arkadaşlar bu adamın bir kazaya sebebiyet vereceğini bir gün önceden öngörmüştüm. kazadan birgün önce aynı arabaya bindim ve şöför efendi sürekli telefonda bişeylere bakıyordu.bu durum 15 yada 20 dakıkaka kadar sürdü.kameraya çekmeyide düşündüm ama yapmadım.keske çekseydim belki delil olurdu.

  • Okan türk 01 Ocak 1970 02:00

    Acaba o şöför sizin abiniz kardeşiniz oğlunuz olsaydi yine aynı şeyleri yazarmıydınız..ALLAH SİZE MERHAMET VERSİN.....

  • vt 01 Ocak 1970 02:00

    benim evladım olsaydı Taksirli ölüme sebebiyet vermek suçundan tutuklama yapan savcı hakim hakkında derhal hsyk`ya görevlerini kötüye kullanmaktan dolayı suç duyurusunda bulunurdum.olayın taksirlen hiç bir ilgisi yoktur.görüntülerin incelemesinde şofürün başı tamamen önüne dönük olmayıp farklı bir yere baktığı anlaşılacaktır.bu da taksire girmez.ayrıca şofür bey hazretleri istemiş olsaydı durabilirdi.

  • 123 01 Ocak 1970 02:00

    taksirli olması yanlış bir karar bence taksir yoktu görüntüde şofürün kafası yola bakmıyor.bu taksir değildir kesinlikle.