Erzurum Haber Girişi : 17 Aralık 2017 14:30

Öğrenci servisi otobüs durağındaki yayaları ezdi: 3 yaralı

Öğrenci servisi otobüs durağındaki yayaları ezdi: 3 yaralı
Erzurum'da direksiyon hakimiyeti kaybolan öğrenci servisi yoldan çıkarak otobüs durağına daldı. Kazada durakta bekleyen 3 kadın yaralandı.
Erzurumajans-Erzurum'da direksiyon hakimiyeti kaybolan öğrenci servisi yoldan çıkarak otobüs durağına daldı. Kazada durakta bekleyen 3 kadın yaralandı.

Kaza, dün öğle saatlerinde Erzurum'un Palandöken ilçesi Yıldızkent semtinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir firmaya ait öğrenci servisi sürücünün buzlanan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıkarak otobüs durağına daldı. Bu sırada durakta otobüs bekleyen 3 kadın servis aracının altında kaldı.

Kazada yaralanan 3 kadına ilk müdahaleyi yoldan geçmekte olan ve o esnada kazayı gören bir doktor yaptı. Ayak ve kollarında kırık tespit edilen kazazedeler ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Servis sürücüsü gözaltına alınarak kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet. 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum'daki servis şoförlerinin ortak özelliği hızlı araç kullanmak ve hiçbir trafik kuralını umursamamaktır. 20 metre yol gitmemek için ters şeride giren, sokak arasında 70-80 hız yapan trafik ışıklarını ihlal eden onlarca hatalarına tanıklık etmişimdir. Anılan kazada oturduğum yere yakın. Allah çocuklarımızı ve bizi bu şehir eşkıyalarından korusun.