Erzurum Haber Girişi : 04 Mart 2020 13:15

Öğrenciler Vali'ye dert yandı: Uçamıyoruz

Öğrenciler Vali'ye dert yandı: Uçamıyoruz
Atatürk Üniversitesi öğrencileri, uçak bilet fiyatlarının pahalılığı nedeniyle Vali Okay Memiş’e dert yandı: Bu rakamlarla uçmamız mümkün değil. Sefer sayısı sayısı az olunca otobüs bile bulamıyoruz.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Türk Hava Yolları’nın uçak bilet fiyatlarındaki çifte standartı öğrencilerin de gündem maddesi oldu. ’Öğrenci Buluşmaları’ programı kapsamında Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri ile bir araya gelen Vali Okay Memiş, öğrencilerin uçak bilet fiyatlarıyla ilgili şikayetleriyle karşılaştı. Öğrenciler, “Bu rakamlarla uçağa binmemiz mümkün değil. Gidiş-dönüş bilet parasıyla biz bir ay geçiniyoruz. Hem bilet fiyatlarının yüksek olması hem de sefer sayılarının yetersizliği nedeniyle insanlar otobüslere yönelmeye başladı. Hal böyle olunca otobüs bulmakta bile güçlük çekiyoruz” dedi.



BEN DE MAĞDURUM

Öğrencilere hak veren Vali Okay Memiş, “Emin olun bu konuda ben de mağdurum. Ailem Ankara’da yaşıyor. Onların gidip gelmesi benim maaşımın yarısına mal oluyor. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Umuyorum en kısa süre içinde sonuç alacağız” dedi. Öğrencilere deneyimlerinden de söz eden Vali Memiş,“Mezun olduktan sonra sürekli sahada olup, vatandaşın hizmetinde olacaksınız. Kiminiz tarım da kiminiz ise sanayide güzel çalışmalara imza atacaksınız. Bu şekilde çalışırsanız ülkeye, görev yaptığınız yere faydanız olur” diye konuştu.








Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.