İlçeler Haber Girişi : 01 Eylül 2014 16:49

Oltu Adliyesi adli tatil açılışı yaptı

Oltu Adliyesi adli tatil açılışı yaptı
Oltu Adliyesi adli tatil açılışı yaptı.
Erzurumajans-Oltu Adliye binasında gerçekleştirilen Adli Tatil açılış programında konuşan Oltu Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, "2014-2015 Adli Yılının ülkemize, yargı camiası ve çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum. Umarım tüm meslektaşlarımız ve çalışanlarımızla birlikte başarılı, sağlıklı ve huzurlu bir adli yıl geçiririz" dedi.

Adliye binasında verilen kokteylde konuşan Başsavcı Bülbül, "Bu adli yılın yargı ve çalışanlarının sorunlarının çözüme kavuşturulduğu bir yıl olduğu, adalet kavramının daha da yüceltildiği ve herkes için adil bir ortamın tesis edilmiş olduğu bir yıl olarak geçmesini temenni ediyorum." Şeklinde konuştu.

Bu arada Oltu Baro Başkanı Avukat Münip Polat ise meslekte 40'ıncı yolunu doldurduğunu belirterek, "Bu 40 yıl içerisinde 40 kez adli yılı açılışını kutladık. Adli yıllar bütün dünyada kutlanıyor. Bütün dünyada da sorunludur. Ama bütün toplumlarında tek ümidi bağımsız ve tarafsız yargıdır. Ülkemizde de yargının tüm sorunlarını kısa zamanda hallederek halkına bağımsız yargı hizmetini vermesini temenni ediyorum" dedi.

Kokteyle Oltu adliyesinde görev yapan Cumhuriyet Savcıları Ufuk Mustafa Süren, Serdar Baydere, Hakime Sibel Aslan, Sevda Aydın Bülbül ve Hakim Şener Alakoyun'un yanı sıra baro avukatları, Denetim, Adliye ve Cezaevi personellerinin de katılımıyla gerçekleştirildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.