Eğitim Haber Girişi : 17 Eylül 2014 14:51

Oltu'da ilköğretim haftası kutlandı

Oltu'da ilköğretim haftası kutlandı
Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası bir dizi etkinlikle kutlandı.
Erzurumajans-Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası bir dizi etkinlikle kutlandı.

Sabah Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlama programı Oltu Ortaokulu Salonunda devam etti.

Bu yılın İlköğretim Haftası Kutlama etkinliklerini Karabekir İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlükleri üstlendi.

Oltu Ortaokulu Salonundaki kutlama programının açılış konuşmasını yapan Karabekir Ortaokulu Müdürü Sıtkı Toksoy, "Okul bizim ikinci evimizdir. Hepimiz okullarımıza kavuşmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. Bir ülkenin gelişmişlik düzeyi eğitimli insan sayısıyla ölçülür. Bunun içindir ki, ilköğretimin kalitesi toplumumuzun da kalitesini yansıtır. Bu anlamda hepimiz üzerimize düşenin en iyisini yapmakla mükellefiz." diyerek yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasında Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin ise programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederken " Ülkemizde tüm ilköğretim okullarında İlköğretim Haftası çeşitli etkinlikler kutlanmaktadır. Buradaki amaç, öğrenci-okul ve aile arasında sağlıklı bir ilişki kurarak hedefleri olan bireyler yetiştirmektir. Bu haftanın başta ilçemize, ilimiz ve ülkemize hayırlı olmasını, dolu dolu bir eğitim öğretim sezonu geçirmemizi temenni ediyorum" dedi.

Karabekir İlkokulu öğretmenlerince okunan şiirlerin ardından Karabekir Ortaokulu tarafından hazırlanan bir sinevizyon gösterisi ve müzik dinletisiyle program sona erdi.

İlköğretim Haftası Kutlama Programına; Oltu Belediye Başkan Vekili Ömer Toprak, Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ve İlçe Emniyet Müdürü Cenk Bozkurt'un yanı sıra okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.