İlçeler Haber Girişi : 24 Haziran 2016 23:52

Ölüm kavşağında çalışmalar başladı

Ölüm kavşağında çalışmalar başladı
Ölümlü ve yaralanmalı birçok kazanın meydana geldiği Aziziye İlçesi'nde bulunan kavşakta, Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'nın talebi üzerine çalışmalar başladı.
Erzurumajans-Ölümlü ve yaralanmalı birçok kazanın meydana geldiği Aziziye İlçesi'nde bulunan kavşakta, Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'nın talebi üzerine çalışmalar başladı. 

Karayolları Bölge Müdürlüğü, yaşanan kazaların önüne geçmek için sinyalizasyon sistemini devreye koyuyor. 

Geçtiğimiz hafta Aziziye İlçesi, Ilıca girişinde bulunan kavşakta iki araç çarpışmış, kazada iki kişi hayatını kaybetmiş bir kişide yaralanmıştı. Kazanın meydana geldiği kavşakta incelemelerde bulunan Ak parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, yaşanan kazaların önüne geçilmesi için Karayolları Bölge Müdürü Enver Şerif Bağ ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Görüşmenin ardından çalışmalar başladı. Trafiğin güvenli bir şekilde ilerlemesi ve yaşanan kazaların önüne geçilmesi için anayol gidiş gelişi, Erzincan istikameti ve sanayii girişine trafik ışıkları yerleştirilecek.

Yaklaşan bayram tatilinde trafik yoğunluğunun ve kaza riskinin artacağını belirten Milletvekili Mustafa Ilıcalı, sürücülere trafik kurallarına uymalarını önerdi. Ilıcalı, Karayolları Bölge Müdürü Enver Şerif Bağ'a hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.