Spor Haber Girişi : 05 Şubat 2016 22:30

Onlar ''engel tanımaz şampiyonlar''

Onlar ''engel tanımaz şampiyonlar''
Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Türkiye Şampiyonu olan engelli milli kayakçılar Aliye Zeynep ve Muhsin Murat Bingül'ü kabul etti.
Erzurumajans-Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Türkiye Şampiyonu olan engelli milli kayakçılar Aliye Zeynep ve Muhsin Murat Bingül'ü kabul etti. 

Tüm engellere karşı, şampiyonluk yolunda bütün engelleri aşan, azmin mimarları minik sporcular Aliye Zeynep ve Muhsin Murat Bingül, şampiyonluk sevincini Vali Dr. Ahmet Altıparmak'la yaşadılar.

12 yaşındaki milli kayakçılar Zeynep, Minik Bayanlar Türkiye Şampiyonu, kardeşi Murat'ta Minik Erkekler Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı zamanda jimnastikte de birçok Türkiye dereceleri ve birincilikleri bulunan bu engel tanımaz şampiyonlar, Polonya'da yapılacak olan Kayak Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecekler.

Zeynep ve Murat kardeşlerin başarılarının takdire şayan olduğunu söyleyen Vali Dr. Ahmet Altıparmak, bu başarın herkese örnek olması gerektiğini ifade etti.

Öncelikle benzer durumdaki çocukların ailelerine çok önemli görevler düştüğünü belirten Vali Altıparmak, bu tür etkinliklerin çocukların cesaretlerini sergilemelerine, başarılarının mutluluğunu yaşamalarına, toplum ile ilişkilerini güçlendirmelerine yardımcı olduğunu ve sosyal hayata katılımlarını artırma yönünde etkili olduğunu söyledi.

Vali Altıparmak ziyaret sonunda engel tanımaz şampiyonlar Zeynep ve Murat kardeşlere çeşitli hediyeler verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.