Ekonomi Haber Girişi : 23 Ocak 2016 18:55

Oral Et Erzurum Fabrika Satış Mağazası açıldı

Oral Et  Erzurum Fabrika Satış Mağazası açıldı
Oral Et, fabrika satış mağazası Tortum Yolu üzerinde hizmete girdi. Oral Et Entegre Tesislerinde açılan satış mağazasında davetiler ve vatandaşlara sucuk ikram edildi.
Erzurumajans-Oral Et, fabrika satış mağazası Tortum Yolu üzerinde  hizmete girdi. Oral Et Entegre Tesislerinde açılan satış mağazasında davetiler ve vatandaşlara sucuk ikram edildi.

Oral Et Erzurum Fabrika Satış Mağazası'nın açılış törenine, MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, STK başkanları, işadamları ve davetliler katıldı.

Vali Ahmet Altıparmak, Erzurum'un en büyük eksiğinin kendine ait markalarının bulunmaması olduğunu belirtti.  Vali Altıparmak, "Erzurum  hayvancılığın merkezi, mandıracılığı da ön plana çıkarmamız lazım. Kendimize ait markaların oluşması gerekiyor. Oral Et bu işin öncülüğünü üstlendi. Görüyoruz, yalnızca Erzurum'da değil şehir dışında da faaliyet göstermeye başladı. Bunları yaparken ailenin öz sermayesini kullanarak yaptı. Bu çok büyük bir başarıdır, tebrik ediyorum" diye konuştu.
 
Oral Et Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral ise amaçlarının şehre ciddi bir marka oluşturmak olduğunu ifade etti. Oral," Türkiye'de şubeler kurmak istiyoruz. İlk şubemizi İstanbul'a açtık. Şimdide fabrika satış mağazamızı hizmete sunduk. Tüm hemşerilerimiz gönül rahatlığı ile buraya gelerek ürünlerimizden alabilirler. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol ve vatandaşlar fabrika satış mağazasındaki ürünleri inceledi. Bu arada dışarıda kurulan mangal stantlarında davetlilere sucuk ekmek ikram edildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.