Bölge Haber Girişi : 28 Aralık 2010 00:03

Orhan ve Erzincan Erzurum'a geliyor!..

Orhan ve Erzincan Erzurum'a geliyor!..
Türk Halk Müziği'nin güçlü sesleri Sevcan Orhan ve Erdal Erzincan, 2011 Kış Oyunları kapsamında Erzurumlu türkü severlerle bir araya gelecek.

Erzurum Ajans-Türk Halk Müziği’nin güçlü sesleri Sevcan Orhan ve Erdal Erzincan, 2011 Kış Oyunları kapsamında Erzurumlu türkü severlerle bir araya gelecek. Daha önce başarılı bir çok konserle Türk Halk Müziği’nin ünlü isimlerini Erzurumlularla buluşturan 2011 Genel Koordinatörlüğü Kültür Sanat Komitesi, yeni bir konserle Türk Halk Müziği’ne gönül verenlerle bir araya geliyor. Türk Halk Müziği’nin güçlü isimleri Sevcan Orhan ve Erdal Erzincan’ın 30 Aralık Perşembe günü vereceği konser Atatürk Üniversitesi Oditoryumu’nda saat 19.00’da gerçekleştirilecek.

HADİSE 2011 İÇİN İLK KEZ SAHNEYE ÇIKACAK

Pop müziğinin ünlü ismi Hadise, İstanbul Caddebostan Sahili’nde 2011 Kış Oyunları için sahne alacak. Türkiye'yi Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil ettikten sonra ününe ün katan Hadise, 2011 Kış Oyunları için düzenleyeceği konserler dizisine İstanbul’dan başlıyor. 31 Aralık Cuma günü saat 21.00’da Caddebostan Sahilde muhteşem sahne gösterisiyle birbirinden hareketli parçalarını seslendirecek olan Hadise, 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nın tanıtımına katkıda bulunacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.