Erzurum Haber Girişi : 26 Şubat 2015 11:30

Otomobil bagajında buzağı telef oldu iddiası

Otomobil bagajında buzağı telef oldu iddiası
Erzurum'da Otomobil bagajında buzağı telef oldu iddiası...
Erzurumajans-Erzurum'da bir vatandaş trafik sigortasının süresi bittiği gerekçesiyle polis tarafından bağlanarak otoparka çekilen otomobilin bagajında kalan buzağısının telef olduğunu iddia ederken, yedi emin otopark görevlileri de buzağının otoparka çekilmeden önce telef durumda olduğunu belirttiler.

Buzağı sahibi İsmail Türken, trafik cezası nedeniyle bağlanılan otomobilde kalan buzağısının telef olduğunu ifade ederek, olayı şöyle anlatmıştı:

"Ben Aziziye ilçesine bağlı Özbek köyünde çiftçilik yapan bir vatandaşım. Dana hastalandı. Ben de danayı (buzağı) otomobilin arka koltuğuna yatırdım, üzerine battaniye örttüm ve veteriner hastanesine götürmek için yola çıktım. Erzurum'a giriş noktası Özel Harekat Şubenin önünde trafik polisleri durdurdu. Evrakları incelediler. Her şeyim tam trafik sigortası sadece iki gün geçmiş. Ben de hemen telefonla sigortacıyı arayarak sigortamı acilen yaptırayım dedim. Trafik polisleri sigortanın iki gün geçtiğini belirterek otomobil bağlayacaklarını ve otoparka çekileceğini söylediler. Kendilerine köyden geldiğimi ve dananın hasta olduğunu ve veterinere götürdüğümü izah etmeye çalıştım.' Danayı veterinere bırakayım, sigorta da yapılıyor 15 dakika içerisinde' dedim ancak çekici çağırarak otomobilimi yüklettiler. Bu sırada dana otomobilin bagajına konularak, çekicinin üzerinde otoparka götürüldü. Ben de bu sırada gidip sigorta işlemlerini hallettim ve otoparkta otomobili çıkarmak için gittim. Otoparkta bagajda dananın telef olduğunu gördüm. Havasızlık ve soğuktan. Danayı çöpe attım."

OTOPARK GÖREVLİLERE: "BUZAĞI BURAYA GELMEDEN ÖNCE TELEF OLMUŞTU"

Öte yandan konuyla ilgili görüş belirten yedi emin otopark görevlileri ise, İsmail Türken'in durumu çarpıttığını ileri sürerek, "Bu şahıs ölü buzağıyı otomobiliyle kente getiriyor. Diğer buzağılarına hastalık bulaşmaması ve telef olma nedeninin belirlenmesi için. Uygulama noktasında polisler durduruyor. Aracının trafik sigortasının süresinin geçmesi nedeniyle ceza kesiliyor ve otomobili bağlanıyor. Buzağı telef durumda. Daha sonra otoparktan aracını çıkartırken buzağısının telef olduğunu da söylemedi. Buzağı buraya gelmeden önce köyünde zaten telef olmuş. Bir süre sonra gazetecilere buzağım otoparkta telef oldu diye yalan beyanda bulunuyor. Bizlerde kendisi hakkında savcılığa yalan beyanda bulunduğuna ilişkin suç duyurusunda bulunacağız." dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.