Teknoloji Haber Girişi : 19 Haziran 2015 15:59

OXXO ile tanışın şıklığı yakalayın

OXXO ile tanışın şıklığı yakalayın
Bugüne dek milyonlarca kişinin alışveriş noktası olarak bilinen Oxxo, pek çok mutlu müşterisini kazanmış ve fiyatları ile de herkesi kendisine hayran bırakmıştır!
Erzurumajans-Bayanların en gözde alışveriş mekanı olan Oxxo Türkiye İnternet sitesi yaza hazırlık aşaması için kıyafet seçimleri, pantolon seçimleri, ayakkabı & çanta seçimleri, takı & aksesuar seçimleri gibi birçok ürünü listeliyor ve e-ticaret sitesi üzerinden satışa çıkarıyor!



Bugüne dek milyonlarca kişinin alışveriş noktası olarak bilinen Oxxo, pek çok mutlu müşterisini kazanmış ve fiyatları ile de herkesi kendisine hayran bırakmıştır! Yaza bomba gibi bir giriş yapmak ve bunun neticesinde doğru ürünler temin edebilmek adına mutlaka göz gezdirmeniz gereken Oxxo, site üzerinden de indirimli ve kampanyalı olarak ürünlerini kullanıcılarına sunmaktadır. Ayrıca 75 TL üzeri alışverişler de kargonun bedava olması durumu, birçok kullanıcı için alışveriş tutkusunu daha üst noktalara çekmektedir.

Tamamen Oxxo'ya ait olan kreasyonlar ile beraber plaj da sizlerde fark yaratabilirsiniz! Muhteşem kombinleri de siz değerli kullanıcılara sunan Oxxo'nun, bu kombinleri direkt olarak alışveriş sepetinize ekleme ayrıcalığı da sunuluyor. Böylelikle kıyafet kombini yapma ve buna göre bir alışveriş politikası içerisine girme derdi de yok! 2015'in en iyi kıyafet tasarımcısı ödülünü elinde bulunduran Oxxo üzerinden alışverişler yapmak sadece bir tık kadar uzağınızda! Hemen ücretsiz bir üyelik oluşturabilir, uygun fiyatlar neticesinden ürün alımlarını gerçekleştirebilirsiniz. İlkbahar ? yaz kreasyonlarının daha çok ağırlıklı görüldüğü site üzerinden siz de yaz için enfes kalitede ki bu ürünleri satın alma hakkına sahipsiniz!

Kaliteli ürünü uygun fiyata alabileceğiniz ve yaz için en moda olan ürünleri tek tık ile önünüze listeleyebileceğiniz
OXXO Türkiye'nin resmi internet sitesi, her yaştan bayanı ilgilendirebilecek ürünleri sunmaktadır. 7'den, 70'e pek çok bayanın kendine ait ürün bulabileceği Oxxo mağazası, Türkiye'nin pek çok ili ve ilçesinde de mağaza hizmeti sunmaktadır. Sitenin en büyük avantajı ise e-ticaret kapsamı altında sizlere ürün satışını gerçekleştirmesi ve bu yönergede de ürünleri stoklar dahilinde sipariş edebilme hakkını sunmaktadır. Rengini, bedenini ve dilediğiniz herhangi bir ürünün alternatif sunumlarını site üzerinden takip edebilir, böyle bir derinlik üzerinden de siparişinizi verebilirsiniz.

17.00'a kadar alacağınız tüm ürünler ise "aynı gün kargo" garantisi ile beraber siz değerli kullanıcılara sunulmaktadır!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.