Spor Haber Girişi : 24 Aralık 2019 17:15

Öyle bir dünya yok!

Öyle bir dünya yok!
BB Erzurumspor Pazar günü evinde Altay’a 3-1 yenilince sanki dünyanın sonu geldi, lig bitti!
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Demeyeyim, demeyeyim diyorum ama dayanamıyorum. BB Erzurumspor Pazar günü evinde Altay’a 3-1 yenilince sanki dünyanın sonu geldi, lig bitti! Sanki Erzurum her maçı kazanacak diye bir şey varmış gibi bir çoğu başta hoca olmak üzere futbolculara, yöneticilere vurdu ha vurdu! Bazıları biraz daha ileri gitti, küfür etti, hakaretlerde bulundu. 6 ay gibi uzun bir süre sonra kendi evinde yenilen bir takıma karşı sergilenen bu tutumu anlamakta güçlük çekiyorum. Hayır, anlamadığım takıma Barcelona, hocasına da Guardiola muamelesi çekmek nerden çıktı? Kaldı ki Barcelona’nın da yenildiği çok maç oluyor sezon içinde. Erzurum da tıpkı her takım gibi yenilmeyecek bir takım değil ve rakip Altay da olsa yenilebiliyor işte. Sırf yenildi diye o kadar aşılayıcı cümleler kurmanın ne anlamı var? Bu panik niye? Neyin peşindesiniz? Kaldı ki bu takım halen daha süper ligin aday takımlarından biridir. Hem ayrıca futbol dünyasının içinde olanlar da pekala bilir ki, bu sezon da o süper lige çıkamayabilir. Bunda şaşıracak ne var? Hem süper lige çıkacak diye bir garantisi yok ki bu takımın. Futbol Federasyonu ile bir mutabakatının olduğunu da sanmıyorum.

***
Bu arada bir şey daha söyleyip, kapatayım bu konuyu. Altay yenilgisinden sonra özellikle teknik direktör Erkan Sözeri’ye şu veya bu sebepten dolayı ‘’git’’ diye ayar vermeye kalkan arkadaş! Bu ligde hem de o dönem senin bu takımın başına getireceğin en isabetli isimdi o Erkan Sözeri. Bunu bir defa bil. Başka bir isim var mıydı, sence kim olmalıydı, söyle de biz de bilelim bari. Erzurumlu idarecilerin o dönemde bulup, bulabileceği bir-iki isimden biriydi Erkan Sözeri. Bir defa ligi tanıyan bir teknik adamdı ve dili olduğu kadar dilceği de olan bir isimdi. Kısa süre içerisinde de o ‘toplama takım’la zirveye yerleşti. Bugün çoğu ligdeki teknik adamlar da biliyor ki Erzurum süper lig için en ciddi takımlardan biridir ve iyi-kötü Erkan Sözeri’den de hafiften çekinir! Üstüne üstlük Ziraat Türkiye kupasında bu takımı ayrıca ilk 16’ya çıkaranın da Erkan Sözeri olduğunu ayrıca hatırlatırım. Bence siz az biraz topa basın, top çevirin. Üstüme belki vazife değil ama yine de diyorum. Rahat bırakın lütfen şu takımı. Herkes işine baksın. Bu benim son kararımdır. Nokta.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ERZURUM SPOR TARAFTARI 01 Ocak 1970 02:00

    ERKAN SÖZERİ PASİF YERİNDE MÜDAHALE EDEMİYOR MACI TAM OKUYAMIYOR TABİKİ GİTMESİNİ İSTEMEYİZ BİRAZ YERİNDE KARAR VERMESİNİ BİLMELİ BUNDAN ÖNCEKİ MACLARDA ERKAN SÖZERİNİN BAŞARISI DEĞİL COĞUNU SANSLA ALDIK

  • Hıdır Dır 01 Ocak 1970 02:00

    Şifo mehmetde teknik direktörse yani

  • Erz25 01 Ocak 1970 02:00

    Elbette ki her maçı kazanmasını bekleyeceğiz ligin favori takımı maddi acıdan en güçlü klubu taraftarı ev deplasman demeden kar soğuk demeden takımın peşinde ne bekleyeceğiz başka kazanan hatayspor nasıl her maçı kazanıyor bizim takimizin neyi eksik onlardan her anlamda daha üstünüz elbet isteyeceğiz ki kayıpsız ilerleyelim lider 9 puan fark attı yalnız altay maçı için demiyorum futbolu sahayı rakibi doğru analiz edemiyor yerinde müdahale yapıyorsan elbet ki eleştireceğiz ben kombine bilet alıp her maç heyacanla çocuğumuz alıp maça gidiyorsam beklerim de arkadaş..

  • vedat ata 01 Ocak 1970 02:00

    bu güne kadar sabırsızlıkla değiştirilen hocalar başarısızlığa yol açtı.şifo gönderilmeseydi ligde kalırdık.şimdi aynı oyun sözeriye.maşallah herkes teknik direktör.sezon sonu yargılayın beyler.ahkam kesmeyin erkan hocaya güveniyoruz