Spor Haber Girişi : 09 Aralık 2018 16:15

Özdilek: Vazgeçmek yok...

Özdilek: Vazgeçmek yok...
Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında BB Erzurumspor sahasında karşılaştığı Evkur Yeni Malatyaspor'a 3-1 mağlup oldu.
Erzurumajans-Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında BB Erzurumspor sahasında karşılaştığı Evkur Yeni Malatyaspor'a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik direktörü açıklamada bulundu. 

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise kaybetmenin üzüntü verici olduğunu belirterek, “Oyunun başlarında çok net pozisyonlarımız oldu. Üretken olamadık. 1- 0 moralle girmek önemliydi. İkinci yarı bizi biz yapan değerlerden çok uzaktık. 1-1’den sonra Lokman’ın pozisyonu gol olsa çok farklı olabilirdi. Evimizde kaybettiğimiz bu puan kaybı beklediğimiz bir durum değildi. Vazgeçmek yok, mücadeleye devam edeceğiz. Taylan’ı fiziksel eksikliği olduğu için değiştirdim” şeklinde konuştu.



Evkur Yeni Malatyaspor cephesi

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, “Zor bir deplasmanda oynayacağımızı biliyorduk. İlk 15 dakika zorlandık. Basit bir hatayla yenik düştük. İkinci yarıda baskılı oynadık iyi işler yaptık. Ofansif oynadık, bir iki değişiklik yaptık. İlk golümüzden sonra oyun bizim lehimize döndü. Oyuncularımı kutluyorum” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vedat KARATAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Vay be, adam Özdilek değişsin diyor. Kim gelecek diye yazsaydın birde o engin bilginden istifade etseydik bay bilmiş Erdinç.

  • Dündar Yiğit 01 Ocak 1970 02:00

    Özdilek gelmeden önce Sergen Yalçın boştaydı, onunla neden anlaşılmadıda herhangi bir teknik direktörlük başarısı bulunmayan Özdilek tercih edildi?Takım kötü, teknik ekipte kötü, hepsinin sebebi iş bilmez yönetim.Teknik ekibide futbolcularıda yönetim seçti ve aldı..Özer Hurmacı,Yasmin Jug,Taylan hariç süper lig ayarında futbolcu yok.Taraftar desteğiyle anca bu kadar oluyor,Allah verede tez zamanda kar yağsın bikaç puanda öyle toplarsak belki ligde kalırız.

  • Erdinç Korkmaz 01 Ocak 1970 02:00

    Özdilek geldi geleli Altıparmak'ın oynattığı futbolun üstüne hiçbirşey koymadı.Üst üste alınan seri galibiyetler, zor maçlardan sonra gelen kolay maçlar nedeniyle oldu,ki üst üste iki iç saha maçı bunda etkili oldu.Basın da Şifo farkıydı,kan değişikliğiydi vs. gaz verince 3-4 hafta bir pembe tablo çizilmiş oldu,oysaki zar zor alınan tek farklı galibiyetler ibrenin heran tersine dönebileceğini gösteriyordu.Neticede biz futbol falan oynamıyoruz,şansına bir gol atıp zamanı bitiriyoruz,alınan puanların tümü böyle alındı.Golcü diye alınan Munsi diye bi herif var,futbolcu demeye bin şahit ister,ligin yarısı bitti hala tek golü yok.Hadi adam futbolcu değil de bunu transfer edenler kim?Takım o kadar umulmadık şekilde süper lige çıktı ki sanki bu ani çıkış bazılarına beklenilmeyen masraflar ve külfetler açtı .transferler öylesine ve saçma sapan yapıldı.Özdilek biran önce değişirse çok iyi olur,demedi demeyin.Böyle giderse takım kesin düşecek.