Spor Haber Girişi : 13 Ekim 2017 21:41

Özköylü: Çok önemli bir galibiyetle 3 puanı kazandık

Özköylü: Çok önemli bir galibiyetle 3 puanı kazandık
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, İstanbulspor galibiyetinin çok önemli olduğunu ifade ederek, "Çok önemli bir galibiyetle 3 puanı kazandık. Bu galibiyet bize özgüven katacak" dedi.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, İstanbulspor galibiyetinin çok önemli olduğunu ifade ederek, "Çok önemli bir galibiyetle 3 puanı kazandık. Bu galibiyet bize özgüven katacak" dedi.
 
TFF 1. Lig'de Bş. Bld. Erzurumspor sahasında ağırladığı İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti. Bş. Bld. Erzurumspor, Kazım Karabekir Stadyumu'nda turnikelerin tamamlanmasının ardından sezon başından bu yana ilk kez sahasında oynadı. 

Maç sonrası basın açıklaması yapan Bş. Bld. Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Gerçekten çok önemli bir 3 puan kazandık. Haftalardır dışarıda oynamak bizim açımızdan çok dezavantaj oluşturmuştu. Bugün seyircimizin önünde bambaşka bir oyun koyduk ortaya. İyi bir takımla oynadık. İyi mücadele ettik. Bu galibiyet bize özgüven katacak. Moral motive katkı yapacaktır önümüzdeki maçlar içinde artık iyi sonuçlar almaya başlayacağız" diye konuştu.

TAMER AVCI: BİZE SAHA VERMEDİLER

İstanbulspor Teknik Direktörü Tamer Avcı da yenilginin kendilerini üzdüğünü kaydederek, "Biz buraya 3 gün önce geldik. Bize antrenman için saha verilmedi. 1 saatlik yol giderek antrenman yaptık. Bir tarafta 15 milyon TL'lik takım diğer tarafta 2 milyon TL'lik takım var. İstanbulspor saygıyı hak ediyor" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.