Sağlık Haber Girişi : 10 Kasım 2015 15:39

Palandöken Belediyesi mevsimin ilk karını temizlemeye başladı

Palandöken Belediyesi mevsimin ilk karını temizlemeye başladı
Palandöken Belediyesi, ilçede etkili olan kar yağışının ardından kaldırım ve yollarda kar temizleme çalışmalarına start verdi.
Erzurumajans-Palandöken Belediyesi, ilçede etkili olan kar yağışının ardından kaldırım ve yollarda kar temizleme çalışmalarına start verdi. 

Palandöken Belediye Fen İşlerine bağlı karla mücadele ekipleri kar yağışıyla birlikte ilçe genelinde kar küreme çalışmalarına Palandöken'in her noktasında aralıksız devam ediyor. Kar temizleme ekipleri kar yağışının ardından vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalara başladı. Sorumlu olduğu merkez cadde, sokak ve yollardan başlatılan kar temizleme çalışmalarına şehir genelinde devam edildi.

EKİPLERİMİZ 24 SAAT GÖREV BAŞINDA

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar; "Palandöken Belediyesi olarak kış hazırlıklarımızı zaten günler öncesinden tamamlamıştık. Ekiplerimiz görev başında vatandaşımızın mağdur olmaması için çalışmalarını sürdürüyorlar. Tuz stoklarımızı, cüruf stoklarımızda bir sıkıntı yok. Kaldırım ve yol buzlanmalarına karşı tuzlama ve cüruf çalışmalarımızı gerek görüldüğü takdirde gerçekleştireceğiz" dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.