Spor Haber Girişi : 19 Ekim 2014 19:40

Palandöken ilk deplasmanından eli boş dönüyor

Palandöken ilk deplasmanından eli boş dönüyor
Acıbadem Türkiye 1.Voleybol liginde Erzurum'u temsil eden Palandöken Belediyesi Voleybol takımı, lige kötü bir başlangıç yaptı.
Erzurumajans-Acıbadem Türkiye 1.Voleybol liginde Erzurum'u temsil eden Palandöken Belediyesi Voleybol takımı, lige kötü bir başlangıç yaptı.

Bursa İnegöl Spor salonunda oynanan ligin ilk maçında kötü bir performans ortaya koyan Erzurum temsilcisi, kendisi gibi ligde tutunmayı hedefleyen rakibine her 3 seti de kaybetti.

İlk seti 25-22, ikinci seti 25-6 ve üçüncü seti de 25-14'lük skorlarla kaybeden Palandöken Belediyesi Voleybol takımının İnegöl ile oynadığı maçı Ersin Altıparmak ve Arzu Emiroğlu hakem ikilisi yönetti.

Antrenör Ünsal İsmail Kırcı nezaretinde sahaya çıkan Palandöken takımında Niyazi Yılmaz 5, Mathias Valkers 6, Faik Yaz 5, Guma Yaken 4 -, Ali Alp Çayır 5. Mete Güngör 3, Umut Yücel Baran 4, Özgür Ramis Ali 4, Mehmet Yeşilmemiş 4, Süleyman Kolisler 3, Metin Durmuş 5, Ömer Kurtay 5) sayı ile oyuna katkıda bulundular..

Haftaya ligin ikinci maçı için kendi evinde oynayacak olan Palandöken takımı, 29 Ekim tarihinde de bu defa Beşiktaş maçı için İstanbul deplasmanına gidecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.