Siyaset Haber Girişi : 25 Mart 2015 18:40

Palandöken Kent Konseyi Gençlik Meclisi 2. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

Palandöken Kent Konseyi Gençlik Meclisi 2. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı
Palandöken Kent Konseyi Gençlik Meclisi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısını 25 Mart 2015 Çarşamba günü Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde yaptı.
Erzurumajans-Palandöken Kent Konseyi Gençlik Meclisi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısını 25 Mart 2015 Çarşamba günü Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde yaptı.

Genel Kurul Toplantısına Palandöken Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Bülent Engin, Necdet Aydın, Palandöken Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Levent Çakmur ile çok sayıda davetli katıldı. Genel Kurul Toplantısı 62 Genel Kurul üyesinden 39 üyesinin katılımıyla yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Palandöken Kent Konseyi Gençlik Meclisi Genel Kurulu divan başkanlığına Palandöken Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Levent Çakmur, kâtipliğe Kent Konseyi Sekreteri Özgür Çelikoğlu ve Yunus Toprak seçildi. Palandöken Kent Konseyi Gençlik Meclisi 2. Olağan Genel Kurulun da tek liste halin de seçimlere giren Abdulkadir Pirimoğlu Gençlik Meclisi Başkanlığına seçilirken Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Asil üyeler de şu isimler den oluştu; Gülsevil Gönülaçar, Cihan Öz, Muhammet Kenan Taş, Bahadır Kaynarkaya, Gökhan Akol, Barış Koç, Kadir Şanlı, Sinem Yazıcı, Hümeyra Yılmaz, Emre Özakçil ve Tuba Kılıç'tan oluştu.

PİRİMOĞLU, DELEGEYE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan seçilmesinin ardından kürsüde teşekkür konuşması yapan Palandöken Konseyi Gençlik Meclis Başkan Abdulkadir Pirimoğlu: "Bu göreve layık görüldüğüm için sizlere teşekkür ediyorum. Başta her zaman gençliğin arkasında duran ve desteklerini bizler den esirgemeyen Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar'a teşekkürlerimi sunuyorum. Sesime ses veren, uzatılan eli tutan, davetimize icabet eden, bizleri buralarda görmek isteyen tüm delege arkadaşlarıma bir kere daha teşekkür ediyorum. İnşallah Palandöken gençliğinin hizmetkârı olmak için çalışmalarımıza başlayacağız ve yeni çalışma gurupları oluşturarak birçok projenin altına hep birlikte imza atacağız. " diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.