Bölge Haber Girişi : 30 Ocak 2010 02:27

Palandöken personeli kan bağışladı!..

Palandöken personeli kan bağışladı!..
Palandöken Belediyesi personeli, Kızılay tarafından başlatılan gönüllü kan bağışı kampanyasına destek olmak için kan bağışında bulundu.

Erzurum Ajans-Palandöken Belediyesi personeli, Kızılay tarafından başlatılan gönüllü kan bağışı kampanyasına destek olmak için kan bağışında bulundu.
Türkiye’nin ihtiyacı olan kanı gönüllü bağışçılardan karşılamak için Kızılay tarafından başlatılan kampanyaya personel büyük ilgi gösterdi. Belediye binasındaki kan alımı gün boyunca sürdü.
Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Palandöken Belediye Başkan Orhan Bulutlar, “Kızılay tarafından başlatılan gönüllü kan bağışı kampanyasına personelimiz destek verdi. İnsan hayatını yakından ilgilendiren bu tür kampanyalara her zaman hassasiyet gösteriyoruz. Kan vermek, hayat kurtarmanın yanında insan sağlığı açısından da büyük önem taşımaktadır. Kan bağışında bulunan bütün mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.