Spor Haber Girişi : 23 Kasım 2014 19:00

Palandöken'de erken sezon

Palandöken'de erken sezon
Soğukların etkisini artırdığı şu günlerde kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde etkili oldu. Kış Turizm Merkezi Palandöken'e erken yağan kar turizmcileri sevindirdi.
Erzurumajans-Soğukların etkisini artırdığı şu günlerde kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde etkili oldu. Kış Turizm Merkezi Palandöken'e erken yağan kar turizmcileri sevindirdi.

Sıcaklıkların düşmesiyle birlikte yurdun dört bir yanı soğuk havanın etkisi altına girdi. Hava sıcaklıklarının sıfırın altına düştüğü Doğu Anadolu Bölgesi'nde başta Erzurum olmak üzere birçok kent karla buluştu. Kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde etkili oldu. Hafta sonu aralıklarla devam eden yağışlarla birlikte Kış Turizm Merkezi Palandöken'de kar kalınlığı 15 santimetreyi buldu. Aralık ayının ilk haftasında sezon açmayı hedefleyen turizmciler, tüm hazırlıklarını tamamladı. Sezon açılışı için geri sayım başlatan Xanadu Snow White Otel'de de pistler ve liftler kayağa hazır hale getirilirken, gece kayağı için ışıklandırma sayısı da artırıldı. Yeni sezon için tüm hazırlıklar
ın tamamlandığını söyleyen Xanadu Snow White Oteli Genel Müdürü Altuğ Kargı, "Yerli ve yabancı misafirlerimizin rahatı için her şeyi düşündük. Bu sezonda tüm misafirlerimize unutamayacakları bir tatil sunacağız" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.