İlçeler Haber Girişi : 17 Aralık 2014 14:31

Palandöken'den çocuklara 2015'in ilk hediyesi

Palandöken'den çocuklara 2015'in ilk hediyesi
Palandöken Belediyesi'nden, çocuklara 2015 yılının ilk hediyesi...
Erzurumajans-29 Mart Mahalli İdareler Seçimlerin de Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, seçim çalışmaları sırasın da Yıldızkentte Osman Gazi Mahallesinde (karaca evler, Hanımlar Çarşısı ve Akkent ) olarak bilinen bölgede çevresine toplanan çocuklara bu boş alanlara sizin için park ve spor alanı yapacağım sözüne veren Bulutlar, çocuklara 2015 yılı hediyesi olarak 3 yeni parkı ve spor alanını yaparak çocuklara hediye etti.

2014 yılı içerisin de Palandöken Belediyesi tarafından Osman Gazi, Yunus Emre, Osman Bektaş, Kazımyurdalan mahallelerinde, çocukların güvenli şekilde oyun oynayıp, eğleneceği, ailelerin oturup çocuklarını rahatça takip edebilecekleri bankların bulunduğu 6 yeni parkı bölge halkının hizmetine sunuldu.

BAŞKAN BULUTLAR: "ÇOCUKLARIN VE GENÇLERİN GELECEĞE UMUTLA BAKACAĞI ALANLAR OLUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yıldızkent, Osman Gazi Mahallesinde ( Karaca evler, Hanımlar Çarşısı ve Akkent ) bölgesinde Palandöken Belediyesi tarafından yapılan 3 parkta incelemelerde bulundu. Çocuklar tarafından büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Bulutlar, çocuklarla tek tek ilgilendi ve sohbet etti. Palandöken Belediyesi, mahallelerde oluşturduğu parklarda çocukların oyun hasretini dindirirken, caddelerden de çocukları uzak tutarak güven içinde olmalarını ve hoş vakit geçirmelerini sağlıyor. Başkan Bulutlar, " Palandöken İlçemizde ve mahallelerimizde kaliteli hizmet üretmeye devam ediyoruz. Mahallelerimize nefes aldıracak, insanımıza ve çocuklarımıza sağlıklı oyun alanları hazırlamak çok önemli. Geleceğimizi hedeflerken insan odaklı çalışma sözümüzü her alanda hayata geçiriyoruz. Mahallelerimiz insanlarımızın kültürünü, ruhunu yaşatan sosyal alanlardır. İnsanlarımızın beklentilerini ve mahallelerimizin sorunlarını muhtarlarımızla yaptığımız toplantılarda yazılı olarak alıyoruz. Bundan sonrada muhtarlarımızla toplantılarımız devam edecek. Amacımız çocuklarımız, gençlerimiz ve ilçe sakinlerimizin geleceğe daha umutla bakacağı bir yaşam alanı oluşturmak. Belediye olarak 2014 yılı içerisin de 6 yeni park ve spor alanları yaparak hizmete sunduk. İnşallah 2015 Yılında da yeni parklar ilçemize kazandıracağız" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.